Haberler

Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Start Aldı

Güncelleme:

Talas Belediyesi'nin sponsorluğunda düzenlenen ve rekor katılımın gerçekleştiği 29 Ekim Üniversitelerarası Cumhuriyet Kupası, Sümer Stadı'nda oynanan maçlar ile başladı.

Talas Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Erciyes Üniversitesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) ortaklaşa düzenlediği 29 Ekim Üniversitelerarası Cumhuriyet Kupası start aldı. Türkiye'nin en kapsamlı turnuvası olan ve 111 takımın 1176 sporcu ile katıldığı futbol turnuvasının başlama vuruşunu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri ASKF Başkanı Musa Soykarcı ve Organizasyon Komitesi Başkanı Taha Tayfun Bağcı gerçekleştirdi.

BAŞKAN YALÇIN'A TEŞEKKÜR

Kayseri ASKF Başkanı Musa Soykarcı yaptığı açıklamada, "Amatör Spor Haftası Etkinliklerimiz çerçevesinde Talas Belediyemizin sponsorluğunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz, Erciyes Üniversitemiz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz ve ÜniAk Kayseri'nin öncülüğünde 111 takımın katıldığı ve 205 müsabakanın oynanacağı 29 Ekim Üniversitelerarası Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu gerçekleştiriyoruz. Bu müsabakalar Sümer Stadı ve Erciyes Üniversitesi sahalarında oynanacak. Ben tüm takımlara başarılar diliyorum. Katkıları ve sponsorluğundan dolayı da Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a tüm camiamız ve ekibimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan tüm askerlerimize tüm ordumuza başarılar diliyoruz. Gönlümüz ve dualarımız onlarlar. Onlar bilsinler ki onlar cephede savaştığı için bizler burada bu organizasyonları yapabiliyoruz. Bizler de Kayseri gençliği olarak vatanına milletine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Onları yad ediyoruz ve dualarımız onlarla." dedi.

TÜM GOLLER ASKERLERE HEDİYE

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise yaptığı açıklamada, "Gençlerimiz adına çok güzel bir hareketlilik. Sporun ruhunda kardeşlik var dostluk var. Böyle bir programın hazırlanmasında emeği geçen Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın başta olmak üzere Kayseri ASKF ve ÜniAk Kayseri'ye teşekkür ediyorum. Bu müsabakaların Amatör Spor Haftasında yapılması gerçek amatör ruhu da ortaya çıkartıyor. Kayseri 4 üniversitesi olan büyük bir şehrimiz. 70 bin öğrencimiz var. Bu organizasyonda binden fazla sporcunun spor ile uğraşması onların birliğine beraberliğine kardeşliğine vesile oluyor. Bu vesile ile hem barışın devam etmesi adına hem de Barış Pınarı operasyonunun devam etmesine adına müsabakalarda oynanacak olan tüm golleri askerlere hediye ediyoruz. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

Organizasyon Komitesi Başkanı Taha Tayfun Bağcı ise, "Üniversitelerarası Cumhuriyet Kupamız bugün başlıyor. Türkiye'nin en büyük turnuvasında fikstürümüzü belirdik. Şimdi Türkiye'nin en büyük kupasının sahibini bulmaya sıra geldi. İnşallah tüm Türkiye'ye örnek olacak dostluğun, kardeşliğin ve birlikteliğin temeli olacak bir turnuva gerçekleşecek." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından turnuvanın ilk gün maçları oynandı. 4 maçın aynı anda başladığı turnuva boyunca 205 maç oynanacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet 29 Ekim Futbol Talas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title