Haberler

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndaki Darbe Girişimi Davası

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "O gece, geleceğimize ipotek konulmaması için, topraklarımıza düşman eli değmemesi için, ülkemizin işgale uğramaması için, ipi Amerika'nın elinde olan Pensilvanya'da FETÖ elebaşının aşağılık ihtiraslarına geçit vermemek...

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "O gece, geleceğimize ipotek konulmaması için, topraklarımıza düşman eli değmemesi için, ülkemizin işgale uğramaması için, ipi Amerika'nın elinde olan Pensilvanya'da FETÖ elebaşının aşağılık ihtiraslarına geçit vermemek için meydanlardaydık." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndaki darbe girişimi davası öncesinde Sincan Cezaevi yerleşkesinde basın açıklaması yapan Memiş, o gece vatan haini, asker kıyafetli FETÖ'cü teröristlerin alçak darbe girişiminin, milletin desteğiyle vatanına bağlı polis ve askerlerin müdahalesi ile bertaraf edildiğini söyledi.

Darbe girişimi gecesi Memur-Sen ve Sağlık-Sen teşkilatları olarak Cumhurbaşkanının çağrısına uyduklarını, meydanları "FETÖ'cü alçaklara" bırakmayarak darbeye ve darbecilere "dur" dediklerini ifade eden Memiş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O gece, geleceğimize ipotek konulmaması için, topraklarımıza düşman eli değmemesi için, ülkemizin işgale uğramaması için, ipi Amerika'nın elinde olan Pensilvanya'da FETÖ elebaşının aşağılık ihtiraslarına geçit vermemek için meydanlardaydık. 15 Temmuz, milletimizin, İstiklal Savaşı'ndan sonra gerçekleştirdiği yeni bir istiklal mücadelesiydi. Millet olarak çok şükür yine zafer kazandık."

Şehitler, gaziler ve vatan için bu davayı takip ettiklerini vurgulayan Memiş, ülkenin ekmeğini yiyip millete karşı hainlik yapanların onursuzluğunu yüzlerine vurmak için FETÖ davalarının takipçisi olacaklarını kaydetti.

Metin Memiş, şehit yakınları ve gaziler için, yetimlerin hakkı için, onların razı olması için bu vatana ihanet edenlere en ağır cezaların verilmesini istediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Metin Memiş Memur Sen Sincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title