Haberler

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun 26 sivilin hayatını kaybettiği Gence'de

Güncelleme:

- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun 26 sivilin hayatını kaybettiği Gence'de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ermenistan ordusunun füzeli saldırısı sonucu 26 sivilin hayatını kaybettiği Gence şehrini ziyaret etti.

- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun 26 sivilin hayatını kaybettiği Gence'de

BAKÜ - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ermenistan ordusunun füzeli saldırısı sonucu 26 sivilin hayatını kaybettiği Gence şehrini ziyaret etti.

Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi) Enformasyon ve Medyadan Sorumlu Bakanlar ve Üst Düzey Memurları 3'üncü Toplantısı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da toplantıya katıldı. Toplantının ardından beraberinde Türk Konseyi'ne üye ülkelerin temsilcileri ile Ağdam şehrini ziyaret eden Altun daha sonra, Ermenistan ordusu tarafından füzeli saldırılara maruz kalan ve 26 sivilin hayatını kaybettiği Gence şehrini ziyaret etti.

Altun ve Türk Konseyi'ne üye ülkelerin temsilcilerinin yanı sıra Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Haciyev, Kazakistan Bilgi ve Sosyal Gelişim Bakan Yardımcısı Askhat Oralov, Kırgızistan Kültür, Enformasyon, Spor ve Gençlik Bakanı Kairat İmanaliyev ve Özbekistan Cumhurbaşkanlığı Enformasyon ve Kitlesel İletişim Ajansı Başkanı Asadjon Hodjayev'in de katıldığı gezide, Gence'de füzenin düştüğü alan ziyaret edildi. Katılımcılar, Ermenistan'ın füzeli saldırısı sonucu harabeye dönen sivil yerleşim alanında hayatını kaybedenleri andı. Saldırıda hayatını kaybedenler için karanfil bırakan Altun, yetkililerle görüşerek kent hakkında bilgi aldı.

Azerbaycan ile Ermenistan arasında 44 gün süren savaşta Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın en büyük ikinci şehri olan Gence'yi hedef almıştı. Balistik füzeyle yapılan saldırılarda 26 sivil hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fahrettin Altun Ermenistan Azerbaycan Bakü Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title