Haberler

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri İsen Butto İçin Açılan Taziye Defterini İmzaladı

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, uğradığı bombalı suikast sonucu dün hayatını kaybeden eski Pakistan Başbakanı Benazir Butto için Pakistan Büyükelçiliği'nde açılan taziye defterini, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül adına imzaladı. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, İsen'in, taziye defterini Cumhurbaşkanı Gül adına imzaladığı ve Butto'nun menfur terörist saldırıda y...

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, uğradığı bombalı suikast sonucu dün hayatını kaybeden eski Pakistan Başbakanı Benazir Butto için Pakistan Büyükelçiliği'nde açılan taziye defterini, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül adına imzaladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, İsen'in, taziye defterini Cumhurbaşkanı Gül adına imzaladığı ve Butto'nun menfur terörist saldırıda yaşamını yitirmesinin, tüm Türkiye'yi derin üzüntüye boğduğunu belirttiği bildirildi.

İsen, Türk halkının, bugüne değin olduğu gibi, bu acılı gününde de Pakistanlı kardeşlerinin yanında olduğunu kaydetti.

İsen, taziye defterine ayrıca şunları yazdı:

"Bu hain terör saldırısının, aslında Pakistan demokrasisine ve istikrarına kastettiği kuşkusuzdur. Bu çerçevede, ömrünü Pakistan'a adayan ve bu uğurda canını feda eden merhume Butto'yu aramızdan alan bu korkak saldırıya Pakistan halkının vereceği en ekkili yanıt, güçlerini birleştirerek Pakistan'ın aydınlık geleceği için birlikte çalışmak olacaktır.

Merhume Butto'ya ve saldırıda yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet, Butto ailesi başta olmak üzere ölenlerin acılı ailelerine ve tüm Pakistan halkına başsağlığı dilerim." (ANKA)

(HM/GB)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title