Haberler

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna Söke'de Coşkulu Karşılama

48.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 6.Etabı Bodrum-Kuşadası arasında gerçekleşirken; güzergah üzerinde sprint noktası olan Söke'de bisikletçiler görkemli karşılandı.

48. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 6. Etabı Bodrum- Kuşadası arasında gerçekleşirken; güzergah üzerinde sprint noktası olan Söke'de bisikletçiler görkemli karşılandı.

Bölge trafik ve ilçe emniyeti tarafından tüm kavşaklar başta olmak üzere güzergah yollarda büyük önlemlerin alındığı Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için, bazı noktalarda bekleyen vatandaşlar ellerinde bayraklar ve yazılı dövizlerle hazır bekledi. Karşılama için hazır bekleyenlerden bir grup da Söke Kadın Meclisi oldu. Sökeli kadınlar Bölge trafik kavşağı, Kuşadası otoyolu sapağında ellerinde Türk Bayrakları, Söke belediyesi Bayrağı ve İngilizce Söke'yi tanıtan dövizler ile Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu katılımcılarını coşkuyla karşıladılar. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Bodrum Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title