Haberler

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris Etabı Başladı

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı başladı52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 128 kilometrelik Fethiye - Marmaris etabı start aldı.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Fethiye- Marmaris etabı başladı

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 128 kilometrelik Fethiye - Marmaris etabı start aldı.

16 takımdan 100'ün üzerinde yarışçının katıldığı Fethiye-Mermaris etabın startını Cumhuriyet Meydanı önünden saat 10.30'da Muğla Valisi Amir Çiçek verdi. Yarışın başlangıç anını görmek isteyen vatandaşlarla yerli ve yabancı tatilciler de Cumhuriyet Meydanı'na geldi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu, 16 takımdan 128 sporcuyla başlanan yarışta, kazalar nedeniyle yarışçı sayısının düştüğünü söyledi. Fethiye- Marmaris etabına 100'ün üzerinde sporcunun katıldığını anlatan Müftüoğlu, Bu yıl yarışa Babadağ etabını da dahil etmek istedik. Ancak yollardan dolayı çok riske edemedik. Bu yıl dünyanın en üst kategorisine çıkmak istiyoruz. Bu nedenle ileriki yıllarda Babadağ'ı da değerlendireceğiz dedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek de yarışın Muğla ayağının startını Fethiye'den vermekten mutlu olduğunu söyledi. Yarışçılara başarı dileyen Vali Çiçek, Muğla'nın doğal güzelliklerini yarışçıların doyasıya tadacağını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amir Çiçek Marmaris Fethiye Muğla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title