Haberler

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, "Biz çiftçimize 3 liradan mazot vereceğiz, tüm bankalar özel bankalar dahil olmak üzere borç faizlerini sileceğiz.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, "Biz çiftçimize 3 liradan mazot vereceğiz, tüm bankalar özel bankalar dahil olmak üzere borç faizlerini sileceğiz. Üreten ve hakça bölüşen bir Türkiye istiyoruz" dedi.

Gaytancıoğlu, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ile basın toplantısı düzenledi.

CHP'nin çiftçilere yönelik vaatlerini anlatan Gaytancıoğlu, üreticinin zor dönemlerden geçtiğini iddia etti.

Tarımda ithalatın arttığını savunan Gaytancıoğlu, "AK Parti'nin gündeminde çiftçi yok. 15 milyon kişiyi sanki buharlaşmış insan olarak görüyorlar.24 Haziran'dan sona CHP iktidarında bu böyle olmayacak. Üreten bir Türkiye olacak. Biz çiftçimize 3 liradan mazot vereceğiz, tüm bankalar özel bankalar dahil olmak üzere borç faizlerini sileceğiz. Üreten ve hakça bölüşen bir Türkiye istiyoruz." dedi.

Gaytancıoğlu, seçimleri kazanmaları halinde şeker fabrikalarının özelleştirilmesini durduracaklarını söyledi.

Edirne'de bulunan Atatürk Ortaokulu'nun duvarlarının bakımsız olduğunu da öne süren Gaytancıoğlu, "Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hiç mi para yok. Bize söylesinler 3 kilo boya göndeririz buraya. Biz buna üzülüyoruz. İsminden dolayı mı acaba. Bizim bazı hatıralara saygılı olmalıyız." şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Pekcanlı da sınır kapılarına Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından asılan "Türkiye İçin Oy Vakti" pankartının AK Parti'nin "Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla benzediğini öne sürdü.

Pankartların kaldırılması için Seçim Kurulu'na başvuruda bulunduklarını belirten Pekcanlı, "Gümrük sahasındaki, kamu kurumuna ait binaların duvarlarına asılmış pankartlar var. Bunda ne var diyeceksiniz? "Vakit Edirne vakti", "Türkiye için oy vakti" bir çağırışım yapıyor. Bununla ilgili olarak Seçim Kurulu'na pankartların kaldırılması için müracaatımızı yaptık." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title