Haberler

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

AK Parti Gaziantep milletvekili adayları Mehmet Sait Kirazoğlu, İhsan Kaya ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AA Gaziantep Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kirazoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin desteği sayesinde 16 yıldır dimdik ayakta olduğunu vurguladı.

24 Haziran'ın sadece bir seçim olmadığını anlatan Kirazoğlu, "Kim milletvekili olacak kim cumhurbaşkanı olacak değil. Millet zaten liderini seçmiş, meclisini de seçmiş durumda bence. Ülkemizin bekası ve istikrarı, bölgedeki istikrar adına daha güçlü bir Meclis, daha güçlü bir hükümet, daha güçlü bir cumhurbaşkanı olması gerektiğine inanıyor ve çalışıyoruz. Güçlü bir Türkiye sadece 80 milyon vatandaşımız için değil bölge ve bölgenin geleceği için çok önemli. Türkiye güçlü olduğu müddetçe bölgedeki oyunlara 'dur' deme şansına sahip olacaktır." dedi.

İhsan Kaya da Büyük Birlik Partisi'nden büyük birliği sağlamak, devletin ve milletin bekası için geldiklerini dile getirerek, bütün emperyalist ülkelerle mücadele eden Türkiye için saflarının belli olduğunu söyledi.

Milletin hem cumhurbaşkanına hem devletine sahip çıkarak ülkeyi bölmek ve parçalamak isteyenlere "dur" diyeceğini ve bir ders vereceğini ifade eden Kaya, bunun için kendisinin de sahada olduğunu, 1. sıradaki aday ne kadar çalışıyorsa 11. sıradaki adayın da o kadar çalıştığını kaydetti.

Kaya, tüm İslam alemine ve mazlumlara her zaman Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahip çıktığını belirterek, "Kimseyi ötekileştirmeden, yok saymadan 24 Haziran'daki ilk turda sayın Cumhurbaşkanımızın seçileceğine inanıyoruz. Bunun için buradayız." diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise seçimin Türkiye'nin kader seçimi olduğuna değinerek, "Hiçbir sıkıntı olmayacağına, her şeyin iyi olacağına inanıyorum. Asır Türkiye'nin asrı. Artık Türkiye'nin yükselişi devam edecek. Türkiye yükseldikçe İslam alemi de yükselecek, birlik beraberlik artacak." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title