Haberler

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, seçim çalışmalarına Edirne merkez, köyler ve Havsa ilçesinde devam etti.

Edirne Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretleri sonrası açıklama yapan Bircan, CHP iktidarında Esnaf Bakanlığı kurulacağını ve esnafın çektiği sıkıntıları en aza indireceklerini söyledi.

Ardından Hacıumur, Demirhanlı ve Musabeyli köylerine geçen Bircan, çiftçinin girdi maliyetlerinin düşürüleceğini ifade etti.

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kampanyasına İstanbul'da katılan Bircan, daha sonra Havsa'nın Çukurköy ve Şerbettar köylerinde seçim çalışmalarını yürüttü.

MHP'nin çalışmaları

MHP'nin milletvekili adayı Taner Albayrak seçim çalışmalarına Süloğlu ve Lalapaşa'da devam etti.

Süloğlu pazar yerinde esnaf ve vatandaşla görüşen Albayrak, Lalapaşa'da seçmeniyle iftar sofrasında buluştu.

Albayrak eşi Demet Albayarak ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteklediği Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Kırsalın Doğal Köy Pazarını da ziyaret etti.

Saadet Partisi

Saadet Partisi Edirne milletvekili adayları Ali Demirkıran ve Mansur İriş, İpsala ilçesini ziyaret ederek seçmenle buluştu.

Demirkıran, Saadet Partisi İpsala İlçe Teşkilatı iftarında yaptığı konuşmada, iktidarın dış politikasını eleştirdi.

Tek çözümün savundukları "milli kalkınma" olduğunu vurgulayan Demirkıran, "Milli kalkınma da önce ahlak ve maneviyat ile olur. Gerçek demokrasi, hukukun üstünlüğü kuvvetler ayrılığı, yolsuzluklarla mücadele, savurganlığa son verme, toplumu ayrıştırmak değil, birleştirici olmak gerekiyor. Betona asfalta değil, üretim ve istihdama yönelik ağır sanayi hamleleri yapılmalı. Bunları gerçekleştirecek ise milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi'dir." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Havsa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title