Haberler

Cumhurbaşkanı Sezer'den Veto

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Yabancı Doktorların Türkiye'de Çalışmasına Olanak Sağlayan; Tıpta Uzmanlık Kurulu Oluşturulmasını Öngören 5581 Sayılı 'Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'u, Bazı Maddelerinin Bir Kez Daha Görüşülmesi İçin TBMM'ye Geri Gönderdi.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, yabancı doktorların Türkiye'de çalışmasına olanak sağlayan; Tıpta Uzmanlık Kurulu oluşturulmasını öngören 5581 sayılı ''Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun''u, bazı maddelerinin bir kez daha görüşülmesi için TBMM'ye geri gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Sezer'in, 5581 sayılı ''Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun''u, 1, 2, 6, 7 ve 8. maddelerinin bir kez daha görüşülmesi için TBMM Başkanlığı'na geri gönderdiği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title