Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Başbakanımız, inşallah birinci turda cumhurbaşkanı olacak.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Başbakanımız, inşallah birinci turda cumhurbaşkanı olacak. Birinci turda şöyle yüzde 55-60'ları inşallah Türkiye'de yakalayacağız" dedi.

Partisinin il başkanlığınca "Büyük Vefa İftarı" sloganıyla düzenlenen programa katılan Zeybekci, Denizlililere ve partililere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti.

Zeybekci, partinin başarısında tüm teşkilat üyelerinin katkısı bulunduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

"Eğer sizler, teşkilatımız, o dualar olmasaydı, bugün bu masalarda oturanların hiçbirisi olmazdı. Bugün bu ülke, dünyanın 17. büyük, Avrupa'nın 6. büyük ekonomisi olmazdı. Bugün bu ülke yine, heveslenenlerin heveslendiği gibi Allah korusun, yine yüzde 100'lük faizlere, yine IMF'in reçetelerine, yine Dünya Bankasından gelen ekonomi bakanlarına muhtaç olurdu. Türkiye, herkesin gözünün üzerinde olduğu bir ülke. Onun için bu ülkede hükümet olmak zordur, hizmet etmek zordur ama Allah'a şükürler olsun, 12 yıldan beri durmadan, gece gündüz hizmet eden Başbakanımızın liderliğinde biz de ona yardımcı olmaya çalışıyoruz."

Türkiye'ye göz dikenlerin, tuzak hazırlayanların asla vazgeçmeyeceklerini ama Başbakan Erdoğan'ın deyişiyle "onların tuzağı varsa bu milletin de tuzağı, Allah'ın da hesabı olduğunu" belirten Zeybekci, 10 Ağustos'ta milletin ilk kez oyuyla cumhurbaşkanını seçeceğine işaret etti.

Zeybekci, Başbakan Erdoğan'ın 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimi ilk tur oylamasında seçileceğine inancını dile getirerek, şunları kaydetti:

"12 yıldan beri bu heyecanla her seçimden zaferle çıkan Başbakanımız, cumhurbaşkanı adayımız olarak, Allah'ın izniyle 10 Ağustos'ta cumhurun ilk seçtiği başkan, cumhurbaşkanımız olacak ama sizlerin gayretiyle yine beraber ve birlikte. Biz, bugüne kadar 'kış, soğuk, yağmur, sıcak' demedik, sakın ola da demeyelim. 27 gün sonra Allah'ın izniyle Türkiye ilk defa, milletin oylarıyla cumhurbaşkanını seçecek. Başbakanımız inşallah birinci turda cumhurbaşkanı olacak. Birinci turda, şöyle yüzde 55-60'ları inşallah Türkiye'de yakalayacağız. Kardeşliğimizi arttırarak, demokrasimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek bu seçimlerden çıkacağız." - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title