Haberler

İstanbul'da "Erdoğan" Kutlaması

Güncelleme:

Vatandaşlar, seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla Erdoğan'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin bulunduğu Haliç Kongre Merkezi'ne gelmeye başladı. Buradaki coşku, Başbakan Erdoğan'ın merkeze gelmesiyle arttı. Erdoğan bir süre kaldığı merkezden ayrılırken parti otobüsünden halka seslendi. Erdoğan'ın konuşması, dev ekranlardan yansıtıldı.

Erdoğan'ın buradan ayrılmasının ardından ellerinde AK Parti flamaları ve Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, araçlarıyla konvoy oluşturdu. Vatandaşlar, korna çalarak seçim müzikleri eşliğinde tur attı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde de bir araya gelen vatandaşlar sonucu kutladı.

EYÜP SULTAN'DA DUA

Resmi olmayan sonuçlara göre Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesiyle vatandaşlar, Eyüp Sultan'da bir araya geldi. "Recep Tayyip Erdoğan", "Milletin adamı Erdoğan", "Türkiye seninle gurur duyuyor" şeklinde sloganlar atan vatandaşlar, Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Eyüp Sultan Camisi'nde şükür namazı kılan vatandaşlar, Eyüp Sultan Türbesi'nde de dua etti.

Aralarında AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı üyesi gençlerin de bulunduğu katılımcılar, Türk bayrakları ve Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi çalışmaları için hazırlanan logonun bulunduğu afişlerle Eyüp caddelerinde arabalarıyla konvoy oluşturdu.

KASIMPAŞA'DA HORON EŞLİĞİNDE KUTLAMA

Başbakan Erdoğan'ın, resmi olmayan sonuçlara göre, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilmesi doğduğu Beyoğlu'nun Kasımpaşa semtinde de coşkuyla kutlandı.

Kasımpaşa Sosyal Tesisleri'nin yanındaki parkta gerçekleşen kutlamaya, yüzlerce kişi katıldı. Ellerinde Türk Bayrağı ve AK Parti flaması taşıyan katılımcılar, Erdoğan'ın seçim şarkılarını söyledi. Kutlamada, bazı vatandaşlar tulum eşliğinde horon oynadı.

Kutlamada konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer, yeni Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'nın bu makamı fazlasıyla hak ettiğini belirterek, "Hep birlikte tarihe geçeceğiz" dedi. Kutlamaya, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı.

ŞİLE'DE SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ

Başbakan Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre 12. cumhurbaşkanı seçilmesi, Şile'de "Sevgi Yürüyüşü" ile kutlandı.

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ile AK Parti İlçe Başkanı İlhan Ocaklı'nın da aralarında bulunduğu grup, Cumhuriyet Caddesi'ndeki AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplandı. Ellerinde Türk bayrakları ve Erdoğan posterleri bulunan vatandaşlar, türküler eşliğinde halay çekti.

"Dik dur eğilme, bu millet seninle" ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atan kalabalık, Üsküdar Caddesi'nde "Sevgi Yürüyüşü" gerçekleştirdi. Bazı vatandaşlar da evlerinin balkonlarından gruba alkışlarla destek verdi.

BEYKOZ'DA DAVUL ZURNALI KUTLAMA

Beykoz'da vatandaşlar, resmi olmayan sonuçların açıklanmasıyla sokaklara çıktı. Kucaklarında çocuklarıyla bu coşkuya ortak olan vatandaşlar, davul ve zurna eşliğinde kutlama yaptı.

Ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti flamaları taşıyan katılımcılar, konvoy oluşturarak, ilçe sokaklarında dolaştı. Bu arada AK Parti İlçe başkanlığı önünde de sonuç kutlandı.

BAHÇELİEVLER'DE HAVAİFİŞEK GÖSTERİSİ

Bahçelievler'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre 12. cumhurbaşkanı seçilmesi, havaifişek gösterisiyle kutlandı. Ellerinde Erdoğan'ın seçim kampanyasında kullandığı logonun basılı olduğu flamalar taşıyanlar, konvoy oluştururak, sevinç gösterilerinde bulundu.

Vatandaşlar, Erdoğan'ın seçim kampanyasında kullandığı "Dombra" şarkısı eşliğinde eğlendi.

KADIKÖY'DE KUTLAMA

Kadıköy'de de halk, seçimi sonucunu AK Parti İlçe Başkanlığı önünde topladı.

Konvoy oluşturan katılımcılar, ellerinde Türk Bayrağı, AK Parti flamaları ve üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu posterleri taşıyarak, Kadıköy sokaklarında dolaştı.

BAĞCILAR'DA SONUÇ HALAYLARLA KUTLANDI

Bağcılar'da AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlarda sonucun açıklanmasıyla sevinç doruğa ulaştı. Katılımcılar, türküler eşliğinde halay çekip, horon oynadı. Bu sırada ilçe başkanlığın bulunduğu binanın çatısından havaifişek atıldı.

Konvoy oluşturan grup, araçlarından Türk Bayrağı ve Erdoğan'ın seçim çalışmasında kullandığı flamaları sallayarak, "Recep Tayyip Erdoğan", "Milletin adamı Erdoğan" sloganlarıyla sevgi gösterisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title