Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimi

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu: "Bir ay önce seçim kampanyasına başladığımızda, 'İhsanoğlu, tanınmıyor, siyasetten anlamıyor' diyenlere ithaf olunur, yüzde 40'a yakın sonuç. O bakımdan 'Bu yolda galip sayılır mağlup' diye bir söz vardır"

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, "Bir ay önce seçim kampanyasına başladığımızda, 'İhsanoğlu, tanınmıyor, siyasetten anlamıyor' diyenlere ithaf olunur, yüzde 40'a yakın sonuç. O bakımdan 'Bu yolda galip sayılır mağlup' diye bir söz vardır" dedi.

İhsanoğlu, seçim sonuçlarını Levent'teki Seçim Koordinasyon Merkezi'nde takip etti.

Ekmeleddin İhsanoğlu, Saat 21.20'de ailesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ve kendisine destek verenlerle, Seçim Koordinasyon Merkezi önüne kurulan platforma çıktı.

İhsanoğlu, burada yaptığı konuşmada, kampanya sürecinde kendisini takip eden basın mensuplarına teşekkür etti.

Seçim sonuçlarının gayriresmi olarak açıklandığını ifade eden İhsanoğlu, şöyle konuştu:

"Sevgili arkadaşlar; 10 Ağustos cumhurbaşkanı seçimi sonuçları gayriresmi olarak açıklandı. Hemen hemen sonuna doğru gelindi. Bu sonuçlar arasında yüzde 39-40 civarında oy aldığımız ortaya çıkmış bulunmaktadır. Bu, çok önemli bir rakamdır. Bir ay önce seçim kampanyasına başladığımızda, 'İhsanoğlu, tanınmıyor, siyasetten anlamıyor' diyenlere ithaf olunur, yüzde 40'a yakın sonuç. O bakımdan 'Bu yolda galip sayılır mağlup' diye bir söz vardır. Ben bu seçim sürecinde bana destek veren bütün siyasi partilere ve gönüllüler ordusuna, sonsuz teşekkürü ve minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Bu seçime katılan diğer iki adaya, sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasimiz için bu hayırlı bir netice olsun ve Sayın Başbakan'ı tebrik eder başarılar dilerim. Sandığa gidip oy veren vatandaşlarımıza, sonsuz şükranlarımı ifade ederim. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum."

İhsanoğlu, konuşmasının ardından yeniden Seçim Koordinasyon Merkezine geçti. Bir süre burada kalan İhsanoğlu, daha sonra merkezden ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Ruhsar Demirel Erdoğan Toprak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title