Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Garip Bir Senaryo Ortada

Güncelleme:

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesiyle ilgili "Şu anda çok garip bir senaryo ortada. Hafta sonuna kadar nasıl oynanacak bu senaryo göreceğiz." dedi.

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesiyle ilgili "Şu anda çok garip bir senaryo ortada. Hafta sonuna kadar nasıl oynanacak bu senaryo göreceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları;

15 tane adamını gönderdin sözde İYİ Parti'ye peki bu 15 tane adamın senin sözde İYİ Parti'yi kabul etti mi? Etmedi. Sözde İYİ Parti'nin koltuklarında senin 15 adamın yok niye oraya gitmediler? Demek ki gönderdiğin yeri beğenmediler. Demek ki ikna edemedin. Sözde İYİ Parti dün orada 3-4 kişi vardı arka koltuklar CHP Grubu'nun sıralarında. Fırsat oldu sözde İYİ Parti değerlendirmiş oldu. Şu anda çok garip bir senaryo ortada. Hafta sonuna kadar nasıl oynanacak bu senaryo göreceğiz. Biz bu konuda adımımızı atmışız. İlkini ayın 6'sında açıklayacağız bu bizim manifestomuz olacak. Ardından aday tanıtım toplantımızda seçim beyannamemizi milletimize açıklama imkanını bulacağız.

KILIÇDAROĞLU'NA OSMANLI TEPKİSİ

Ana muhalefetin başındaki zat Osmanlı'ya iftira attı. Bu ne edep dışı bir yaklaşımdır. Osmanlı'yı Yörüklere Türkmenlere zulmetle itham eden bu zatın gönül dünyasının milletimizden ne kadar uzak olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bir defa haddini bileceksin. Sen nasıl oluyorsa Yörüklerden Osmanlı'yı koparmaya çalışıyorsun?

Bu zatın boyunun ölçüsünü yüreği yetip de meydana çıkabilirse inşallah 24 Haziran'da göreceğiz. Dün Meclis'te yaşanan hadiseleri milletime bırakıyorum. BayKemal zaman geçirme gel hemen aday oluver. Niye sağda solda arayıp duruyorsun? Bir genel başkana da yakışır aday olmak gel aday oluver.

Bay Kemal sen memurdun o zaman OHAL kararları nasıl alınır devam eder etmez bilmezsin. Bu ülkede OHAL ile idare edildiği dönemler bizim OHAL kararlarını uyguladığımız dönemler gibi değildi. O zaman fabrikalar sürekli greve giderdi. Tüm sanayi kesimine seslenmek isterim 7. OHAL dahil bir fabrikada grev söz konusu mu? Şu süreç içerisinde Türkiye'de sanayi durmamıştır. Tezgah bozulacak çünkü. Size bu tezgahı bozdurmayız.''

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Meclis Genel Kurulu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title