Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "5 Daimi Üyeyle İdare Edilen Bir Dünya Değil, Tüm Dünya...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "5 daimi üyeyle idare edilen bir dünya değil, tüm dünya ülkelerinin görev aldığı bir Birleşmiş Milletler güvenlik konseyinin insanlığın vicdanı olacağına inanıyoruz" -"TİKA Myanmar'da yürütebilen tek organizasyon durumundadır" "Arakan Müslümanlarının...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : "5 daimi üyeyle idare edilen bir dünya değil, tüm dünya ülkelerinin görev aldığı bir Birleşmiş Milletler güvenlik konseyinin insanlığın vicdanı olacağına inanıyoruz"

-"TİKA Myanmar'da yürütebilen tek organizasyon durumundadır"

"Arakan Müslümanlarının köyleri yakılmakta yüz binlerce insan bölgeden ve ülkeden göçe zorlanmaktadır"

"Bölgeden göç eden insanların yönlendirildiği Bangladeş'deki kamplar asgari insani ihtiyaçları dahi karşılayabilecek durumda değillerdir"

-"Uluslararası toplum tıpkı Suriye'de olduğu gibi Arakan Müslümanlarının maruz kaldığı insani dram konusunda da iyi bir sınav verememiştir",

-"Bu trajedinin önüne geçilmezse insanlık tarihi yeni bir kara lekenin utancıyla baş başa kalacaktır"

NEW YORK - Birleşmiş Milletler 72. Genel Kuruluna katılmak üzere ABD'nin New York kentine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kuruluna hitap etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Myanmar Arakan Genel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title