Haberler

Cumhurbaşkanı Gül, Yarın Parti Liderlerini Kabul Edecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yaşanan Son Terör Olayları ile İlgili Görüşme Yapmak Üzere Yarın, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DTP Grup Başkanı Ahmet Türk ile Ayrı Ayrı Bir Araya Gelecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaşanan son terör olayları ile ilgili görüşme yapmak üzere yarın, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DTP Grup Başkanı Ahmet Türk ile ayrı ayrı bir araya gelecek.

Edinilen bilgilere göre, yaşanan son terör olayları ile ilgili görüşmek üzere tüm parti liderleriyle bir araya gelmeyi planlayan Cumhurbaşkanı Gül, yarın ilk olarak CHP Lideri Baykal'ı kabul edecek. Baykal ile Çankaya Köşkü'nde saat 10.00'daki görüşmesinin ardından Gül, saat 10.30'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve saat 11.00'de de DTP Grup Başkanı Ahmet Türk ile bir araya gelecek. Gül ve siyasi parti liderlerinin görüşmede, bugün Hakkari'de yaşanan son terör saldırıları ve sınır ötesi operasyonu

öngören tezkere konularını ele almaları bekleniyor.

(MÜG-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title