Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'Ün Futbol Ve İnternet Sohbeti...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya'daki Huber Köşkünde İnternet Medyası Temsilcilerini Kabul Etti. Siyasi Konuların Gündeme Gelmediği Kabulde Cumhurbaşkanı Gül, İnternet Temsilcileriyle İnternet ve Futbol Sohbeti Yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya'daki Huber Köşkünde internet medyası temsilcilerini kabul etti. Siyasi konuların gündeme gelmediği kabulde Cumhurbaşkanı Gül, internet temsilcileriyle internet ve futbol sohbeti yaptı.

İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık:

"Gönlü Bursaspor'dan yanaymış Ertuğrul Sağlam'ı övdü. Ertuğrul Sağlam'ın eski BJK'li olması nedeniyle "O da bizdendir "gibi şeyler söyledi. Yani Sağlam'ın hakkını teslim etti, büyük bir başarı elde ettiğini söyledi. "

"O yorumların aslında seviyeyi düşürdüğünü davalık olan yorumlara dava açılma talebinin olmadığını belirtti. Bizim böyle bir talebimiz olmuyor. Ama ben o yorumların mutlaka kontrolden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum; çünkü Türk gençliğinin seviyesini ortaya koyuyor. "

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, internet medyası temsilcileriyle buluştu. Gül, İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık ve beraberindeki İnternet medyası yöneticileriyle biraraya geldi. Tarabya'daki Huber Köşkünde gerçekleşen görüşme saat 15.30'da başladı. Saat 17.00 sıralarında biten görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

" İNTERNET MEDYASI İÇİN DESTEK İSTEDİK "

Görüşme sonrası bir açıklama yapan İnternet Medyası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, "Son günlerde biliyorsunuz internet çok gündemde. O paylaşım ve medya sitesinden sonra, biz ciddi haber sitesi olan siteler bu tür sitelerle birlikte anılır oldu. Yani sapla saman birbirine karıştırıldı. "dedi. Bu konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Gül'e sıkıntılarını aktardıklarını söyleyen Özışık, "Biz Sayın Cumhurbaşkanına sorunlarımızı problemlerimizi yansıttık. Çözüm üretilmesi ve adım atılması yönünde destek istedik. Yaklaşık 3 yıla yakın süredir internet medyası yasası için çalışmalarımız var.Bu konuda artık yasanın çıkarılması yönünde destek istedik ve sapla samanın ayrılması yönünde adım atılmasını istedik ve sapla samanın birbirinden ayrılmasını talep ettik. O da destek sözü verdi. "dedi.

CUMHURBAŞKANI İLE SOHBETİN KONUSU FUTBOL VE İNTERNETTİ

Özışık kendi sorunalrı dışında Gül ile, farklı konularda sohbet ettiklerini de söyledi. Özışık, "Dün akşam maçı izlemiş. İki maçı da izlemiş çok heyecanlanmış. Fenerbahçe'nin o son dakikadaki sevincine o da anlam verememiş. Televizyon başında olduğu için işin içinden çıkamamış.Gönlü Bursaspor'dan yanaymış Ertuğrul Sağlam'ı övdü. Ertuğrul Sağlam'ın eski BJK'li olması nedeniyle "O da bizdendir "gibi şeyler söyledi. Yani Sağlam'ın hakkını teslim etti büyük bir başarı elde ettiğini söyledi. "diye konuştu.

GÜL'DEN HABER YORUMLARINA DAVA AÇIKLAMASI

Özışık, Cumhurbaşkanı Gül'ün internetle ilgili de konuştuğunu aktaran Özışık, "İnterneti çok iyi kullandığını her akşam mutlaka internete girdiğini , internetteki haberlerin altındaki yorumlara mutlaka baktığını , o yorumlarla ilgili biz site sahiplerinin duyarlı olmasını talep etti. O yorumların aslında seviyeyi düşürdüğünü davalık olan yorumlara dava açılma talebinin olmadığını belirtti. Bizim böyle bir talebimiz olmuyor. Ama ben o yorumların mutlaka kontrolden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum; çünkü Türk gençliğinin seviyesini ortaya koyuyor. Bununla ilgili önlemler alırsanız iyi olur talebinde bulundu. "dedi. Cumhurbaşkanı Gül'ün, internet medyası temsilcilerine uçağında yer verip onlara röportaj vereceğini söylediğini aktaran Özışık, internet yasasıyla ilgili de bu işe çözüm bulacağını söylediğini belirtti. Özışık,

"Siyasi konulara mümkün mertebe girmedik.Biz sadece interneti ve sporu konuştuk. "şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title