Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'ün 2012 Albümü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 2012 yılında katıldığı törenlerden, etkinliklerden, gezilerden Cumhurbaşkanlığı foto muhabirlerinin objetifine yansıyan bazı kareler yayınladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 2012 yılında katıldığı törenlerden, etkinliklerden, gezilerden Cumhurbaşkanlığı foto muhabirlerinin objetifine yansıyan bazı kareler yayınladı.

Şubat ayında Gül'ün Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile birlikte takip ettiği Kış 2012 Tatbikatı, Sultanahmet Camii'nde Bayram Namazı'nı kılması daha sonra Tarabya hattında faaliyet gösteren dolmuş durağını ziyaret ederek kendisine çay ve şeker ikram eden şoförlerle bayramlaşması, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dünyanın farklı ülkelerinden gelen çocukları Çankaya Köşkü'nde kabul etmesi objektiflere yansıyan görüntüler arasında yer aldı. Gül'ün dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen çocuklardan birinin getirdiği geleneksel kıyafetlerle görüntülenmesi ve Çankaya Köşkü'nün bahçesinde kartopu yaparken görüntülenmesi objektiflere yansıyan diğer karelerden bazılarını oluşturdu.

CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN 2012'DE OBJEKTİFE YANSIYAN BAZI KARELERİ

28 Ocak: Kar yağışıyla beyaza bürünen Çankaya Köşkü'nün bahçesinde çekilen fotoğraflardan birinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kartopu yaparken görüntülendi.

23 Şubat: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kars'ta gerçekleştirilen Kış 2012 Tatbikatı'nı Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile birlikte takip etti.

21 Mart: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Nevruz dolayısıyla Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) üyesi ülkelerin kültür ve sanat elçilerini Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Kabulde Cumhurbaşkanı Gül'e, bir Nevruz geleneği olarak, içinde haşlanmış yumurta, çimen, mum ve kuruyemişin bulunduğu, bolluk, bereket ve aydınlığı temsil eden 'semeni' takdim edildi.

5 Nisan: Harp Akademileri'nde TSK'nin geleceği olan kurmay subaylara hitap eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün konuşma metni, tören öncesinde koltuklara bırakıldı.

20 Nisan: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde dünyanın farklı ülkelerinden gelen çocukları Çankaya Köşkü'nde kabul eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gelen çocuklardan birinin getirdiği geleneksel kıyafetlerle görüntülendi.

29 Nisan: 48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ödül töreni sonrasında, Türkiye-Hollanda diplomatik ilişkilerinin 400. yılı nedeniyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosu tarafından üzerinde Türkiye-Hollanda yazan bir bisiklet hediye edildi.

2 Mayıs: Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Gül, açılışın ardından hangar bölümündeki uçaklarda incelemelerde bulundu.

10 Mayıs: Danıştay'ın 144. Kuruluş Yıl Dönümü ve 'Danıştay ve İdari Yargı Günü' nedeniyle düzenlenen törene katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmaların ardından gösteri sunan 'Kuzeyin Uşakları' adlı halk oyunları ekibiyle birlikte görüntülendi.

22 Mayıs: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ABD Başkanı Barack Obama, Chicago'daki NATO Zirvesi'nde baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

2 Haziran: "81 İlden 81 Yıldız" Projesi'nin Abant'ta şenlik havasında gerçekleştirilen 4. yıl etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, etkinlik çerçevesinde hazırlanan minik halı sahada, topun ilerideki deliklerden geçirilmesinin amaçlandığı penaltı atışı yaptı.

21 Haziran: Kayseri ziyaretinde gittiği Kayserispor tesislerinde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, burada penaltı atışları da yaptı.

8 Ağustos: Çalışmalarına İstanbul'da devam eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nde bir telefon görüşmesi yaptı.

19 Ağustos: Sultanahmet Camii'nde Bayram Namazı'nı kılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha sonra, Tarabya hattında faaliyet gösteren dolmuş durağını ziyaret ederek kendisine çay ve şeker ikram eden şoförlerle bayramlaştı.

8 Ekim: Nijer Büyükelçisi Adam Abdoulaye, geleneksel kıyafetleriyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e güven mektubunu takdim etti. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Çankaya Köşkü Abdullah Gül Necdet Özel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title