Haberler

Cumhurbaşkanı Gül, Gürcistan'da Old Town Bölgesini Gezdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te Gürcistan'ın Ekonomiden Sorumlu Bakanı, Başbakan Yardımcısı George Kvirikashvili, Gürcistan'ın Ankara Büyükelçisi Irakli Koplatadze, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Levent Gümrükçü ve diğer yetkililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te Gürcistan'ın Ekonomiden Sorumlu Bakanı, Başbakan Yardımcısı George Kvirikashvili, Gürcistan'ın Ankara Büyükelçisi Irakli Koplatadze, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Levent Gümrükçü ve diğer yetkililer karşıladı. Türkiye - Gürcistan - Azerbaycan Üçlü Zirvesi yarın başlayacak.

CUMHURBAŞKANI GÜL OLD TOWN BÖLGESİNİ GEZDİ

Cumhurbaşkanı Gül, Tiflis'in 'Old Town" olarak anılan bölgesini Gürcistan Cumhurbaşkanı Margvelashvili ile birlikte yürüyerek gezdi ve bölgeyle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

CUMHURBAŞKANI GÜL ONURUNA AKŞAM YEMEĞİ

Cumhurbaşkanı Gül daha sonra Cumhurbaşkanı Margvelashvili tarafından onuruna verilen gayri resmi akşam yemeğine katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Gürcistan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title