Haberler

Cumhurbaşkanı Gül, Gümüşhane'de

Gül'ü, Belediyeye gelişinde halk oyunları ekibi ve mehteran takımı karşıladı. Belediyeden ayrılırken, eldiven giyen Gül, kendisi için hazırlanan iki metre uzunluğundaki pestili kesti, gazetecile...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bir şehrin yaşanılır olması, belediye hizmetleri ile mümkündür. Belediye hizmetleri sadece su ve kanalizasyon değildir. İmar faaliyetleri çok önemlidir" dedi.

Gül, Gümüşhane Belediye Başkanlığına gelişinde halk oyunları ekibi ve mehteran takımı tarafından karşılandı, folklor ekibiyle fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Belediye Başkanı Mustafa Canlı'dan kente ve yaptıkları çalışmalara dair bilgi aldı.

Belediye Başkanlığında değerlendirmelerde bulunan Gül, şehirlerin esas sahiplerinin belediyeler olduğunu söyledi. Canlı'yı tebrik eden Gül, yeni belediye hizmet binasının da hayırlı olmasını diledi.

Gül, imar konusuna dikkati çekerek, "Bir şehrin yaşanılır olması, belediye hizmetleri ile mümkündür. Belediye hizmetleri sadece su ve kanalizasyon değildir. İmar faaliyetleri çok önemlidir. Bu güzel şehrin imarının ne kadar güzel bir şekilde devam ettirir ve ne kadar güzel geleceğe hazırlarsanız o kadar çocuklarınıza güzel bir Gümüşhane bırakmış olusunuz" diye konuştu.

Şehrin cazibesinin ekonomik nedenlerden giderek artacağını vurgulayan Gül, dolayısıyla nüfusunun da artacağını, imar faaliyetlerine ve tarihe dikkat edilirse kentin güzelliğinin muhafaza edileceğini söyledi.

Gül, "Maalesef birçok şehrimizde gelişme derken, gelişmeyi bazen yanlış anlıyoruz ve oraları beton yığınları haline getiriyoruz. Sonra da çirkinleşiyor. Gümüşhane hala öyle değil. Derli toplu, şehrin girişi güzel. Bu konuda da ne kadar çok özen gösterirseniz eminim ki şehriniz maruf ve imar etmiş olacaksınız" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Canlı

Belediye Başkanı Canlı, Cumhurbaşkanı Gül'ü ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Gümüşhane'yi temel değerlerine bağlı, insanını en güzel şekilde temsil eden insanların yaşadığı bir kent olarak tanıttı. Canlı, Gül'ü ağırlamaktan onur duyduklarını kaydetti.

-Gül, pestil kesti

Cumhurbaşkanı Gül, belediyeden ayrılırken, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası'nın hazırlattığı pestil ve köme standında incelemelerde bulundu. Gül, kendisi için hazırlanan iki metre uzunluğundaki pestille gazetecilere poz verdi. Daha sonra eldivan giyerek stantta bulunan pestilleri kesen Gül, gazetecilere ikram etti.

Gül, Belediyeden ayrılırken vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Canlı Abdullah Gül Gümüşhane Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title