Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'den Rusya Devlet Başkanı Seçilen Medvedev'e Kutlama Mesajı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı'na Seçilen Dimitri Anatolevich Medvedev'e Bir Kutlama Mesajı Gönderdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı'na seçilen Dimitri Anatolevich Medvedev'e bir kutlama mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı'na seçilmesi dolayısıyla Dimitri Anatolevich Medvedev'e bir kutlama mesajı gönderdi. Mesajına, 'Sayın Başkan' diyerek başlayan Cumhurbaşkanı Gül, dün yapılan başkanlık seçimlerini Rus halkının büyük bir desteğiyle kazanmış olmasından dolayı Medvedev'i içtenlikle kutladığını belirtti. Bugün Türkiye ve Rusya arasındaki dostluk ve dayanışma ortamının gelişerek devam ettiğini görmekten, karşılıklı saygıya dayalı ilişkilerin ve işbirliğinin ulaştığı seviyeden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Gül, mesajına şöyle devam etti:

"Bu vesileyle, Rusya Federasyonu ile ilişkilerimize verdiğimiz önemi ve işbirliğimizin her alanda daha da ileriye götürülmesi yönündeki kararlılığımızı yinelemek isterim. Türkiye ve Rusya arasında oluşan güçlü dayanışma ve işbirliği, ait olduğumuz Avrasya coğrafyasında ve genel olarak uluslararası alanda barış ve istikrara katkıda bulunmaktadır. Ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin çok boyutlu güçlendirilmiş ortaklık hedefimiz doğrultusunda gelişmeye devam edeceğine dair inancımı belirtir, Zat-ı Alilerine yeni görevlerinde başarı ve esenlik, dost Rus halkına refah ve mutluluk dileklerimi iletirim." (MÜG-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title