Haberler

Cumhurbaşkanı Gül, ABD Savunma Bakanı Gates ile Bir Araya Geldi

Temaslarda Bulunmak ve ABD Başkanı George W. Bush'la Görüşmek Üzere Washington'a Gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD Savunma Bakanı Robert Gates ile Bir Araya Geldi.

Temaslarda bulunmak ve ABD Başkanı George W. Bush'la görüşmek üzere Washington'a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD Savunma Bakanı Robert Gates ile bir araya geldi.

Gayet sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme öncesinde basına kısa süreli görüntü alma izni verildi. Görüşmede iki ülke arasındaki ikili ilişkilerin ele alındığı kaydedildi. Öte yandan toplantıya cumhurbaşkanı ile aynı heyette bulunan Dışişleri Bakanı Ali Babacan ve diğer yetkililer de katıldı.

Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde ABD'deki Türk toplumunun temsilcilerini kabul ettikten sonra Türk-Amerikan Konseyi (ATC) tarafından iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla onuruna verilecek öğle yemeğine katılacak. Washington yakınındaki Andrews Hava Üssü'nden New York'a geçecek olan Cumhurbaşkanı Gül, burada BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon ile akşam yemeğinde bir araya gelecek.

(MD-EA-EA-CC-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title