Haberler

Cumhurbaşkanı Gül, 15 Kasım'da Erzincan'a Gelecek

Erzincan Valisi Akdemir ve Belediye Başkanı Çakır, Gül'ün programı hakkında bilgi verdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bazı programlara katılmak üzere 15 Kasım Cuma günü Erzincan'a gelecek.

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Cumhurbaşkanı Gül'ün programı hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı'nın ziyaretiyle ilgili her türlü tedbirin alındığını ifade eden Akdemir, Gül'ün 15 Kasım Cuma günü atlı cirit ekiplerinin ve mehter takımının gösteriyle karşılanacağını söyledi.

Akdemir, saat 10.30'da valilik binası önünde halka hitap edecek Gül'ün cuma namazının ardından belediyeyi, üniversiteyi ve bazı kurumları ziyaret edeceğini kaydetti.

Erzincan'a en son 1996 yılında cumhurbaşkanı ziyareti gerçekleştiğini belirten Vali Akdemir, "Erzincan, 17 yıl sonra ilk defa Cumhurbaşkanımızı ağırlamış olacak. Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da eşlik edecek. Erzincanlı hemşehrilerimizi saat 10.30'da vilayet önüne davet ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Yüksel Çakır ise "Erzincan'a 17 yıl sonra cumhurbaşkanı düzeyinde gerçekleşecek ziyarete tüm kuruluşlar hep birlikte hazırlanıyoruz. Erzincan halkı da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı ve beraberindeki heyeti bağrına basacaktır" diye konuştu. - Erzincan

Kaynak: AA / Yerel

Abdurrahman Akdemir Yüksel Çakır Abdullah Gül Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title