Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Vira Bismillah' Dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Balıkçılarımızı ayağa kaldıralım. Bu ülke balıkçılıkta çok daha güçlü hale gelsin istiyoruz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Balıkçılarımızı ayağa kaldıralım. Bu ülke balıkçılıkta çok daha güçlü hale gelsin istiyoruz. Bir kez daha sizlere bereketli bir balıkçılık sezonu diliyorum" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer Kireçburnu'nda düzenlenen balık av sezonu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, balıkçı barınağında toplanan vatandaşlara ve denize açılacak balıkçılara hitap etti. Cumhurbaşkanını Erdoğan'ın yaptığı konuşmanın ardından balıkçıların bereketli sezon geçirmesi için dualar edildi. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yetiştirilen yavru kalkan balıklarını denize bıraktı. Daha sonra ise geminin dümenine geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vira bismillah diyerek balık sezonunu açtı.

"TOPYEKUN MİLLETİMİZİN GELECEĞİNİN ÇALINMASI DEMEKTİR" Balık sezonu açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Balık miktarının azalması fiyatların yükselmesine kişi başına balık tüketiminin düşmesine yol açıyor. Bilinçli avcılıkta denizlerimiz temiz tutarak karaya çıktıktan sonra saklama ve dağıtım kanallarını geliştirerek milletimizi yeniden balıkla buluşturmalıyız. Balıkların çoğalma döneminde uygulanan av yasağına mutlaka riayet etmeliyiz. Yasak dönemde avcılık sadece balıkçılarımızın değil, topyekun milletimizin geleceğinin de çalınması demektir. Hiçbir Kanun, hiçbir polisiye tedbir, sizlerin özellikle kendi aranızda kuracağınız oto kontrol sistemi kadar etkili olamaz. Cumhurbaşkanlığı olarak bakanlıklarımızla ilgili tüm kurumlarla birlikte üzerimize düşeni yapmakta kararlıyız. Balıkçılarımızı ayağa kaldıralım. Bu ülke balıkçılıkta çok daha güçlü hale gelsin istiyoruz. Bir kez daha sizlere bereketli bir balıkçılık sezonu diliyorum" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A BALIKÇILARDAN AFİŞLİ SEVGİ GÖSTERİSİ Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan vatandaşlara balık dağıttı. Kireçburnu'nda balıkçı barınağında düzenlenen av sezonu açılış töreninde balıkçılar gemilere astıkları afişlerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Balıkçıların gemilerine astıkları dikkat çeken afişlerde, "Sen iste gemileri denizden yürütelim", "Rotamız 2023, 2053, 2071", "İskele Sancak Alabanda, Reis Her Zaman Yanımızda" gibi afişler yer aldı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Balıkçılık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title