Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarihi Açılışı İçin Tören Alanında

Haber-Kamera: Gülseli KENARLI - İdris TİFTİKCİ - Güven USTA - İbrahim YILDIZ - İSTANBUL DHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CAN" uçağından eşi Emine Erdoğan ile indikten sonra makam aracıyla Yeni Havalimanı'nın terminal binasına geçti.

Haber-Kamera: Gülseli KENARLI - İdris TİFTİKCİ - Güven USTA - İbrahim YILDIZ - İSTANBUL DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CAN" uçağından eşi Emine Erdoğan ile indikten sonra makam aracıyla Yeni Havalimanı'nın terminal binasına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada havalimanıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Beraberindekilerle terminal binasında bir süre yürüyen Erdoğan, konuklarla fotoğraf çektirdi. Erdoğan, törene katılan Dağıstanlı boksör Khabib Nurmagomedov ile de selamlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kullandığı elektrikli araçla bilet işlemlerinin yapıldığı THY kontuarına gitti. Görevliler de Erdoğan'a, günün anısına biniş kartı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tören alanına geçtikten sonra

davetlileri selamladı. Törende, Okay Temiz ve Roman Orkestrası ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Orkestrası konser verdi, havalimanının tanıtım filmi gösterildi.

Görüntü Dökümü:

------------

-Erdoğan'ın uçaktan inişi

-Terminal alanına girişi

-Konuklarla sohbeti

-Nurmagomedov ile selamlaşması

-Elektrikli araçla ilerlemesi

-Tören alanına girişi

DHA FEED

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title