Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi Sorusuna Çok Kızdı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a ziyareti öncesi Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'yle ilgili soruya çok kızdı, "Şaka yapıyorsunuz heralde" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketinden önce basın açıklaması yaptı.

Toplantı sonrası basın mensuplarından biri, ziyareti sırasında Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüşüp görüşmeyeceğini sordu.

Erdoğan bu soruya, "Şaka yapıyorsun herhalde. Böyle bir şey arkadaşlar söz konusu değil. Bizim gündemimizde böyle bir şey asla söz konusu değil. Böyle bir şeyin olabilmesi için çok ciddi bir defa olumlu istikamette adımların atılabilmesi lazım." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

ABIZER:

bence sisi senden daha ihtibarli dunya da devletlim

29
8
yanıtYanıtla
kadirMobil-ANDROID:

Adam gibi adam recep tayyip erdoğan iyiki varsın

14
20
yanıtYanıtla
kaan Mobil-ANDROID:

büyük lider

10
23
yanıtYanıtla
ANDROİDmobilWeb@haberler.com:

BU CHP LİLER KAFAYI BOZMUŞ SAÇMA SAPAN HAREKETLERE İMZA ATIYORLAR

5
24
yanıtYanıtla
vitaminmobilWeb@haberler.com:

la bu mısırıda karıştısmayamı calışıyo acaba suriyeyi bu duruma düşürdügü gbi

18
6
yanıtYanıtla
baran türk:

cumhur başkanımız öldürt kafir tiran sisiyi orada kafasına sıktır birkez daha kahraman ol.

2
21
yanıtYanıtla
yasinmobilWeb@haberler.com:

Bizim ülkedekine bakınca sisi mazlum gözükür gibi

17
3
yanıtYanıtla
......:

arkadaşlar öncelikle devletimizin yapması gereken ilk iş parelel yapıyı rehabilite etmeleridir. . tabipler odası. eczacılar birligi vs sivil toplum örgütlerinin hükümete cağrı yapıp öneride bulunmaları lazım. . parelelcilerin denetime tabi tutulup rehabilitasyon merkezlerinde eğitilip tedavi edilmeleri şart. . biz üniversite yıllarında bunları gördük sokakta caddede görüyoruz toplumsal olaylarda görüyoruz . garip ve oldukca şaşırtıcı durumlar icerisindeler. . sebep ise şarlatan bir sahte imama bağlı olmalarıdır. yurtlarda yetişen çocukları yedirip içirip bu hale getirmişler son olarak vatan hainliğine bu yöne eğilimleri oluyor nefret kin gibi vs. vs. tabi bunun bilimsel açıklaması çok uzun buraya sığmaz . . . tşkler

10
10
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

Sn Erdoğan; Basın Mensubu Duyduğunu veya Öngörüsünü Sormuş Buna Kızmaya Gerek Yok. Basın Mensubu Sizin Daha Önce Beşar ESAD'' a Kardeşim Deyip, Sonra Kalleş Dediğinizi, Libya'' ya Yardım Yapacağız, Libyalı Kardeşlerimiz TÜRKİYE'' yi istiyor, Bundan TÜRKİYE Yararlanacak Dediğinizi ama Çıkmadığını, Şimdi de Mısır için söylediklerinizin tersinin çıkacağını öngörüyor olamaz mı? Siz Cumhurbaşkanı Makamında Türkiye'' yi Temsil ediyorsunuz, dada sakin olmanız gerekmez mi? Mısır'' lı SİSİ ile görüşmeyeceğinizi söylüyorsunuz ama yakında sözünüzde ne kadar durduğunuzu görürüz diye düşünüyorum.

11
6
yanıtYanıtla
Tosun:

Hükümet kanadından MHP''yi HDP ile aynı kefeye koymaya çalışanlar acaba utanmıyormu? Ne zaman gerçeklerden bahsedecekler.

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title