Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sa'y Yaparken Görüntülendi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, resmi temaslar için gittiği Suudi Arabistan'da umre sırasında sa'y yaparken Türk vatandaş tarafından kayda alınan görüntüleri yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan'da umre yapmıştı. Erdoğan Kabe'de umre yapan Türk vatandaşlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmış kendisine selam verenlere de el sallayarak karşılık vermişti.

SA'Y YAPARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Tavaf görüntülerinin ardından, Erdoğan'ın sa'y yaparken çekilmiş görüntüleri de ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sa'y yaptığı sırada orada bulunan bir Türk vatandaş tarafından kayda alındı.

SA'Y NEDİR?

Sözlükte "çalışmak, çalışıp kazanmak, gayret etmek, kastetmek, koşmak, yürümek" gibi anlamlara gelen sa'y, dinî bir terim olarak, hac ve umre esnasında Kâbe'nin doğusundaki Safâ ve Merve denilen iki tepenin arasında, Safâ'dan başlayıp Merve'de tamamlanmak üzere, yedi defa gidip gelmeyi ifade eder. Safâ ile Merve arasındaki mesafeye, sa'y edilen yer anmalına mes'â denir.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan Güncel Haberler

500

Yorumlar (124)

HACI:

ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BİZE BÖYLE BİR LİDER NASİP ETTİGİ İÇİN

16
20
yanıtYanıtla
Demokrat:

Bu mu müslüman oluyor şimdi?

16
20
yanıtYanıtla
elele:

baban ne hakkı yokki asgeri ücret 940 tl açlık sınırı 1310 tl ayrıca 1200 tlye brtüt ücret 400 tl ye yakın vergi var 1 işçiden alınan vergi bu türkiyede kaç işçi var hesap et . bu vergilerle uçaka biniyor gidiyor iş görüşmesi için hadi gitti ya çaldığı aldıpğı rüşvetlere ne diyeceksin hepsinn kanıtı var

yanıt2
yanıt0
CCC:

HAKKIM ZEHİR ZIKKIM OLSUN.

17
18
yanıtYanıtla
ramazan:

ya siz bu adamın tırnağı bile olamazsınz ya bir yahudi, hristiyan , putperest biri zengin olsa ya siz desteklersiniz allahın dinini yaysa mhp, chp, hdp. . . . . yalanlarlar oysa ki onlar olsalar ortalığı fuhuş götürür. . çünkü onların varacağı yer yemin ediyorum. . . ? cehenemde yanacaklar akp ye oylar

4
30
yanıtYanıtla
ABCDEmobilWeb@haberler.com:

Şoww şowww

27
4
yanıtYanıtla
lut tom:

Allahtan başka kimseden korkmam diyen biri ALLAHIN evinde bukadar koruma ile kimden korunuyor kaliba gercekten ALLAHTAN çok korkuyor ACABA NEDEN. . . . ALLAHTAN ençok korkanlar künahkarlardır. . .

30
1
yanıtYanıtla
VATAN:

İbadet gizli yapılır seçim zamanında namaz kılarken fotoğraf çektiriyor başkaları gariban bir eve gidiyor yer sofrasında oturuyor neymiş lafa gelince herkes halktan yana insaf kardeşim körmüsünüz çöpten ekmek toplayan halk var sadece seçim zamanı halktan yana gösteri yapıyorlar dur daha 2 gün sonra halkın adamı kul hakkına girmiyor yemek kuyruğunda bekliyor resimleride gelecek hep aynı terane

28
2
yanıtYanıtla
AKPli:

hac alın teriyle kazanılmış helal para ile yapılır. . . silahlı korumalarla ve medya ordusuyla göstermelik hac yapılmaz

21
8
yanıtYanıtla
KEMALİST:

bu yobaz din tüccarları ülkenin anasını ağlatıyorlar bunlara kanmayın dini alet ediyorlar

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title