Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılay'ın İftar Programında Konuştu (1)

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kızılay Bağışçılar Ödül Töreni ve iftar programına katıldı.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kızılay Bağışçılar Ödül Töreni ve iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Günümüz dünyasında her iş gibi yardım toplama ve bunları yerine ulaştırma faaliyetleri amatör bir ruhla, bir inançla bir profesyonellik gerektiriyor. Aksi takdirde milletimizin büyük bir şevkle kendi nafakasından kısarak yaptığı yardımların heba olması veya yanlış ellere geçmesi kaçınılmaz hale geliyor. Geçmişte komşu ülkelerimizden birine, büyük şehirlerimizdeki belediyelerimizden birinin kendi imkanlarıyla gönderdiği yedi kamyon yardım malzemesinden tek bir paketin dahi yerine ulaşamadan yolarda yağmalandığını biliyorum" dedi.

Erdoğan, "Yardımlaşma, dayanışma kültürümüzün yapılarına ne kadar sahip çıkarsak, ülkemizin ve dünyanın daha huzurlu, güvenli hale gelmesine o derece katkıda bulunmuş oluruz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kızılay Haliç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title