Haberler

Erdoğan ile TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Arasındaki "Sigara" Diyaloğu Güldürdü

Güncelleme:

İSEDAK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hisarcıklıoğlu'yla tokalaşırken, "Sigarayı bırak sonra konuşalım." diye espri yapıp "Bu da sigara bırakmayanlardan" demesi salondakileri güldürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı 33'üncü toplantısının ardından heyet başkanlarını kabul etti. Kabul esnasında Erdoğan ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu arasında da ilginç bir diyalog yaşandı. Erdoğan tokalaşırken, "Sigarayı bırak sonra konuşalım." dediği Hisarcıklıoğlu'na, "Bu da sigara bırakmayanlardan" demesi salondakileri güldürdü.

ERDOĞAN, HEYET BAŞKANLARINI KABUL ETTİ

İSEDAK 33. Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya İSEDAK heyet başkanları katıldı. Yaklaşık 2 saat süren program sonrası Erdoğan, kongre merkezindeki bir salonda başkanları kabul etti.

"BU DA SİGARAYI BIRAKMAYANLARDAN" ESPRİSİ GÜLDÜRDÜ

Başkanların ellerinin sıkarak kısa bir sohbet gerçekleştiren Erdoğan ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu arasında ilginç bir diyalog yaşandı. El sıkışırken Erdoğan sohbet ettiği Hisarcıklıoğlu'na, "Sigarayı bırak sonra konuşalım" dedi. Daha sonra aile fotoğrafındaki yerini almak için giden Hisarcıklıoğlu için Erdoğan, "Bu da sigarayı bırakmayanlardan" demesi salondakileri güldürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title