Haberler

Erdoğan'a Bir Doğum Günü Sürprizi de Gazetecilerden! Pastayı Besmeleyle Kesti

Güncelleme:

Cezayir'e gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü kendisini takip eden gazeteciler tarafından kutlandı. Gazeteciler pasta ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan torunuyla sabah arasında geçen diyaloğu anlatarak, "Torunum bana iyi ki doğdun dede dedi. Demek ki dede olmuşuz" diye konuştu.

PASTALI SÜRPRİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü gazeteciler tarafından da kutlandı. Cezayir'e gitmek üzerek Atatürk Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın toplantısının ardından gazetecilerin pastalı sürprizi ile karşılaştı.

"PASTAYI KİM ALDI" DİYE SORUP İKİ KEZ TEŞEKKÜR ETTİ

Basın mensupları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 64. yaşını kutlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da gazetecilere teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan danışmanına, "Pastayı sen mi aldın gazeteciler mi aldı?" diye sordu. Danışmanı gazeteciler aldı deyince, "O zaman iki kere teşekkür ediyorum" dedi.

"64 YAŞINDA NASIL HİSSEDİYORSUNUZ" SORUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, bir basın mensubunun, "64 yaşında nasıl hissediyorsunuz" diye sorması üzerine, "Sen nasıl görüyorsun" dedi. Gazetecinin, "Genç ve sağlıklı" demesi üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aynen öyle vatana millete hizmet için yolumuza devam ediyoruz. Bak şu an dört ülkeye seyahat ediyoruz" diye cevap verdi.

TORUNUYLA OLAN ANEKTODU ANLATTI

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, pastayı kesmeden önce, "Sizlerle birlikte inşallah daha nice yıllara diliyorum. Sizlerle uzun yıllardır gerek başbakanlığım gerek Cumhurbaşkanlığım döneminde birlikte olduk. Bundan sonra da sonra da nice yıllara diyor besmeleyle pastamızı keselim. Torunum bu sabah bana" iyi ki doğdun dede "dedi Demek ki dede olmuşuz" deyince gülüşmeler yaşandı.

Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan pastayı keserek basın mensuplarına pasta ikram etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title