Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Mektup

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran mektup Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük bir kızın gönderdiği mektubu canlı yayında duygulanarak okudu Gülderen Yiğit isimli küçük kızın gönderdiği mektuptan 50 lira para ve künye çıktıANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülderen Yiğit isimli küçük...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran mektup

Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük bir kızın gönderdiği mektubu canlı yayında duygulanarak okudu

Gülderen Yiğit isimli küçük kızın gönderdiği mektuptan 50 lira para ve künye çıktı

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülderen Yiğit isimli küçük bir kızın kendisine gönderdiği mektubu canlı yayında okudu.

Katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük bir kızın kendisine gönderdiği mektubu canlı yayında duygulu anlar yaşayarak okudu.

"Meydanlar yalan söylemez"

İl bazında 58 mitingi geride bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanların diline bakıldığında bu seçimde ciddi bir yanılmayı anket şirketlerinin yaşayacağını söyledi. Anket şirketlerinin aralarında büyük farklılıklar olduğunu belirten Erdoğan, "Meydanlar yalan söylemez. Mecbur mu bu insanlar meydana gelsin?" diyerek miting alanlarında neler yapıldığını anlattı.

Diğer partilerin bir araya gelerek Yenikapı'da miting yapamadıklarının altını çizen Erdoğan, "Bir güven olmuş olsa yaparlar. Ankara'da gayet güzeldi, İzmir gayet güzeldi. Anket şirketlerinin bu defa çok farklı bir yanılgı içinde olduklarını gerçek anketin yapıldığı pazar akşamı göreceğiz. Şuan çok iyi gidiyoruz, inşallah hedefe varacağız" diye konuştu.

"Bu seçimlerin en büyük sermayesi bu"

Gülderen Yiğit isimli küçük bir çocuğun kendisine gönderdiği mektubu okuyan Erdoğan, mektubun içinden çıkanları da gösterdi. Cebinden çıkarttığı mektubu açan Erdoğan, 50 lira para ve bir künya çıkarttı.

Duygulu anlar yaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mektubu okudu:

"Merhaba Cumhurbaşkanım, ben Gülderen Yiğit, biz ailecek çok seviyoruz. Televizyondan her zaman takip ediyoruz. Siz ekrana çıktığınızda kardeşime 'Tayyip Dede' dedirtmeye çalışıyoruz. Ben bu bilekliği artık kullanmıyorum. Bu yüzden size veriyorum. Sizler de bu bilekliği ve parayı devletimizin ihtiyacı için kullanırsanız mutlu oluruz. Cumhurbaşkanım, Allah sizi başımızdan eksik etmesin. İnşallah bu seçimde de siz kazanırsanız. Cumhurbaşkanım, eğer boş vaktiniz olursa bizi bu numaradan arayabilirsiniz. Bu aramanızda bir sesini duymuş oluruz."

Mektuptan çıkan parayı ve bilekliği gösteren Erdoğan, "Gülderen, gözlerinden öpüyorum, inşallah izliyorsundur. Bu Gülderen'in o küçücük bileğinden gelen, üzerinde kalplerin de olduğu, bu 'kalbimizdesin' demek, gözlerinden öpüyorum, bu seçimlerin en büyük sermayesi bu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title