Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eren'in Annesiyle Görüştüm. Sen Cenneti 13 Evladınla Teminat Altına Aldın"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eren'in annesiyle görüştüm. Sen cenneti 13 evladınla teminat altına aldın" -"Partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eren'in annesiyle görüştüm. Sen cenneti 13 evladınla teminat altına aldın"

-"Partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu. Bazı firelerle elbette karşılaştık. Fakat yaşadığımız saldırının büyüklüğüne dikkatle baktığımızda hamdolsun bunların sayısı ve oranı gerçekten düşüktür. Artık bir cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin adımını atıyoruz."

ANTALYA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eren'in annesiyle görüştüğünü belirterek, "Allah rahmet eylesin. Eren kaç kardeş biliyor musunuz? Bunlar 13 kardeşler. Anneye bak anneye. Ayşe Hanım'ın 13 evladı vardı bir tanesi de Eren'di. Bana dedi ki, 'Siz en az 3 dediğiniz zaman ben yanlış mı yaptım diye düşündüm' dedi. Dedim, 'Olur mu? Sen Allah'ın ve Resulü'nün dediğini yaptın. Sen cenneti 13 evladınla teminat altına aldın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin içinden geçtiği son dönemdeki karmaşık durumda parti içinde yolunu kaybedenler olduğunu, fireler verildiğini ancak yaşanan saldırının büyüklüğüne bakıldığında bu oranın çok küçük olduğunu söyledi.

Partiyi sırtlamak yerine partinin sırtına binenleri kenara çekmenin de millete karşı sorumluluğun gereği olduğunun altını çizen Erdoğan, "Partimizin çatısı altında FETÖ ile iltisakı olanları asla barındıramayız. Yol yakınken nerede FETÖ ile bağlantısı olanlar varsa hemen bize bildirin. Anında kapıya koymaya mecburuz. Bunlar bu milleti böldüler, ümmeti parçaladılar. Utanmadan, sıkılmadan şu anda Pensilvanya'da, Almanya'da park ettiler. Daha siz çok yerlere kaçacaksınız. Afrika'ya kaçacaksınız. Ama siz kaçacaksınız biz kovalayacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title