Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğer Racon Kesilecekse Bu Raconu Bizzat Kendim Keserim"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğer racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim"İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birilerinin şahsımın adına adeta racon kestiği herkese ayar vermeye çalıştığı görülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğer racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim"

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birilerinin şahsımın adına adeta racon kestiği herkese ayar vermeye çalıştığı görülüyor. Benim milletimle, partimle paylaşacağım düşüncelerim varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim. Bu böyle biline" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezinde partililere hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendimizi yenilememiz güçlendirmemiz geleceğe hazırlamamız gerekiyor. Gerçekleştireceğimiz bu değişim asla bir tasfiye değildir. Kongre sürecinde gerçekleştireceğimiz değişim asla tasfiye değil. Bizim terbiyemizde vefa çok önemlidir. Hiçbir arkadaşımızın emeğini unutmadık unutmayacağız. AK partide davasına bağlı olan herkesin önü sonuna kadar açıktır. Eski Türkiye partililerinin anlayışlarının hastalıklarının AK Partiye sıçramasına asla izin vermeyeceğiz. Bugüne kadar partimize hizmet etmiş arkadaşlarımızın da bunsan sonra görev alacak arkadaşlarımızın da bu bilinçle hareket edeceğini biliyoruz" dedi.

Erdoğan, "Zaman medyada sosyal medyada adeta şahsım adına birilerine ayar verilmeye çalışıldığını görüyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birilerinin şahsımın adına adeta racon kestiği herkese ayar vermeye çalıştığı görülüyor. Benim milletimle partimle paylaşacağım düşüncelerim varsa bunu yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim. Bu böyle biline. Şu köşe yazarı şöyle yazmış beni bağlamaz. Zaten ben konuşuyorum. Ben derdimi anlatmaktan aciz değilim. Yeri geldiğinde konuşuyorum. Şahsım ve sözcülerim dışında yapılan açıklamaların benimle partimle ilgisi yoktur. Bir kesime mesaj veremem gerekiyorsa. Bizzat ya da sözcülerim aracılığı ile veriyorum. Vermeye de devam edeceğim. Sosyal medyanın dehlizlerinde gizlenerek bu hareket içinde fitne çıkartmak isteyenlere asla bırakmayacağız." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Haliç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title