Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Karatecilere Tebrik Telgrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 53. Avrupa Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcular Serap Özçelik Arapoğlu ve Burak Uygur'a tebrik telgrafı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 53. Avrupa Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcular Serap Özçelik Arapoğlu ve Burak Uygur'a tebrik telgrafı gönderdi.

Sırbistan'da devam eden 53'üncü Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nın üçüncü gününe milli karateciler damga vurdu. Sabah ve akşam seansında yapılan yedi madalya mücadelesinin altısını kazanan Büyükler Karate Milli Takımı, iki altın, bir gümüş ve dört bronz madalya ile genel klasmanın ilk sırasında yer aldı.

Kariyerinde 1 dünya, 3 Avrupa şampiyonluğu bulunan Serap Özçelik Arapoğlu, kumite 50 kilo finalinde Avusturyalı Bettina Plank ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten müsabakayı hakem kararıyla 5-0 kazanan milli karateci, dördüncü Avrupa şampiyonluğuna Sırbistan'da imza attı.

Kumite 67 kiloda son Avrupa Şampiyonu unvanıyla mücadele eden Burak Uygur, yerini korumayı başardı. Ev sahibi Sırbistan'dan Stefan Joksic ile karşılaşan milli karateci, normal süresi 2-2 biten karşılaşmada ilk puanı alan taraf olduğu için galip geldi ve kariyerinin üçüncü Avrupa Şampiyonası finalinde, üst üste ikinci altın madalyasını kazandı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın altın madalya kazanan milli sporculara tebrik telbrafı gönderdiği bildirildi. Yapılan açıklama şu şekilde: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 53. Avrupa Karate

Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporcularımız Serap Özçelik Arapoğlu ve Burak Uygur'a tebrik telgrafı göndermiştir.' - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title