Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çebi ve Cengiz'e geçmiş olsun telefonu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavi altına alınan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavi altına alınan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız, telefon görüşmesinde, sağlık durumu hakkında bilgi aldığı Sayın Çebi'ye ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun temennisinde bulunmuştur.Sayın Cumhurbaşkanımız, telefon görüşmesinde, Sayın Cengiz'in sağlık durumuyla ilgili bilgi alarak en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulunmuş ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerini iletmiştir" ifadeleri yer aldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Cep Telefonu Galatasaray Beşiktaş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title