Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Balıkesir'e Doğalgaz ve Bin Yataklı Hastane Müjdesi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir'de toplu açılış töreninde Balıkesir için doğalgaz ve bin yataklı şehir hastanesinin müjdesini verdi. Hastanenin yatırım bedelinin 250 trilyon lira olduğunu ifade eden Erdoğan, " Yeni hastanemizde zengin fakir ayrımı yapmadan dünyanın en iyi sağlık hizmetini sunabileceğiz" dedi.

Erdoğanın konuşmasından satır başları şöyle:

DOĞALGAZ MÜJDESİ

"Bandırma ve Gönen'de tamamladığımız 692 konutu bugün hizmete açıyoruz. Müftülük binalarını, futbol sahalarını, köprülü kavşakları hizmetinize sunuyoruz. Toplam bedeli 850 trilyon olan köprüleri, yolları, spor tesislerini, parkları, atık su arıtma tesislerini resmen bugün açıyoruz. Balıkesir için bunlar yetmez. Bugün sizlere iki büyük müjdem daha var. Balıkesir'in İvrindi, Havran, Bürhaniye, Bigadiç ve Erdek ilçelerine doğalgazı veriyoruz. Bu ilçelerimizde doğalgazın temizliği ile tanıştırıyoruz."

"BALIKESİR ŞEHİR HASTANESİYLE ÇAĞ ATLAYACAK"

"Bugün toplam yatırım bedeli 250 trilyon lira olan 1000 yataklı şehir hastanesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. İnşallah Balıkesir bu hastane ile çağ atlayacak. Bin yataklı ultra modern bir hastane açıyoruz.35 yaşın üstünde olanlar hatırlarlar. Muayene sırası almak için gece yarısı kuyruğa girmek gerekiyordu. Doktor bulsan ilaç yoktu. Bu ülke hastaların hastanede rehin kaldığı dönemi yaşadı. Hasta öldü. Ölünü bile alamazdın, ödeyeceksin parayı ancak öyle alacaksın. Bunları yaşadık. Yeni hastanemizde zengin fakir ayrımı yapmadan dünyanın en iyi sağlık hizmetini sunabileceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir Bandırma Gönen Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title