Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Anneler Günü' Mesajı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 'Anneler Günü' mesajında "S¸efkatin, merhametin ve fedakarlıgˆın sembolu¨, her kos¸ulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin, Anneler Gu¨nu¨'nu¨ kutluyorum" dedi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 'Anneler Günü' mesajında "S¸efkatin, merhametin ve fedakarlıgˆın sembolu¨, her kos¸ulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin, Anneler Gu¨nu¨'nu¨ kutluyorum" dedi.

Cumhurbas¸kanı Recep Tayyip Erdogˆan, 12 Mayıs Anneler Gu¨nu¨ nedeniyle mesaj yayımladı.

Erdoğan, mesajında şöyle dedi:

"Annelerimiz sabır, mu¨samaha ve sevgi dolu yu¨rekleriyle, toplumsal yas¸amda huzur ve barıs¸ın tesisinde o¨nemli rol oynamaktadır. Sevgiyi, saygıyı, dayanıs¸mayı, paylas¸mayı ve hos¸go¨ru¨yu¨ bizlere o¨gˆreten annelerimiz, u¨lkemizde mutlulugˆu ve huzuru tesis etmede en bu¨yu¨k gu¨cu¨mu¨zdu¨r. Bizler, cennetin annelerin ayakları altında oldugˆuna inanan, anneleri bas¸ tacı kabul eden, 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneye hu¨rmeti esas alan, anneligˆi du¨nyanın en mu¨stesna mertebesi olarak go¨ren bir ku¨ltu¨r ve gelenegˆin temsilcileriyiz. Bu anlayıs¸la annelerimizin mutlu olması, yu¨zlerinin gu¨lmesi, hayat s¸artlarının daha da iyiles¸tirilmesi ic¸in o¨nu¨mu¨zdeki su¨rec¸te de kararlılıkla c¸alıs¸maya devam edecegˆiz. Bas¸ tacımız, ilk o¨gˆretmenimiz, ilk hamimiz, sıgˆınagˆımız, gu¨cu¨mu¨z olan annelerimiz, u¨lkemizden, milletimizden, c¸ocuklarından hayır dualarını eksik etmesin. O¨mu¨rlerini ailelerine vakfeden, her daim hu¨rmetlerin en bu¨yu¨gˆu¨nu¨ hak eden annelerimizin, Anneler Gu¨nu¨'nu¨ kutluyor; ahirete irtihal etmis¸ tu¨m annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum."

Haber:  Fatih POYRAZ/ANKARA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title