Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bay Kemal'in Kırdığı Potların Boyu CHP Genel Merkezinin Boyunu Bile...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bay Kemal'in kırdığı potların boyu CHP genel merkezinin boyunu bile aşmıştır" "Bu şahsın kaset tezgahı ile CHP'nin başına getirildiğinden beri memleketin faydasına hiçbir kelamı yoktur" -"Türkiye'nin güçlü olmaktan ve durmaktan başka hiçbir yolu yoktur" -"Kocaeli'den...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bay Kemal'in kırdığı potların boyu CHP genel merkezinin boyunu bile aşmıştır"

"Bu şahsın kaset tezgahı ile CHP'nin başına getirildiğinden beri memleketin faydasına hiçbir kelamı yoktur"

-"Türkiye'nin güçlü olmaktan ve durmaktan başka hiçbir yolu yoktur"

-"Kocaeli'den yine rekor bekliyorum"

-"Biz 2 bin 200 yılı aşan devlet tecrübesi ile büyük bir milletiz"

"Bu ülkeyi birilerinin lütufu olarak değil çarpışa çarpışa, şehitler vererek kurduk"

Erdoğan ağlayan Emirhan'ı sahneye davet etti

KOCAELİ - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bay Kemal'in kırdığı potların boyu CHP genel merkezinin boyunu bile aşmıştır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda halka hitap etti. Erdoğan, "Kocaeli'nden Türkiye'ye sesleniyorum. Kocaeli'nde yaşayan benim Kürt kardeşlerime de sesleniyorum. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bizim Güneydoğu Anadolu Bölgemiz, Doğu Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Ege, Marmara bölgemiz var. Bu temeli olmayan adam Kürdistan'ı çok seviyorsan, Irak'ın Kuzeyinde Kürdistan var defol oraya git. Seninle gelecek olanlar varsa onları da al yanına beraber gidin. Türkiye'de böyle bir bölge yok, bunlar ayrımcı, bunlar ülkemizi bölmek isteyenler. Biz ülkemizi bunlara böldürmeyeceğiz. Beka meselesi dediğimiz bu. Sandıkta bunlara gerekli olan dersi vermeliyiz" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Türk ve Müslüman düşmanlarına tek bir söz dahi söylemezken her gün miting meydanlarında bize iftira atıyorlar. İslam Dünyası'ndan kaynaklanan terör diyor, sen ne vicdansız adamsın, sen nasıl olur da bu terörün kaynağını İslam Dünyası olarak görürsün. Bu ülkenin yüzde 99'u Müslüman değil mi öyleyse İslam Dünyası'nı nasıl olarak terör kaynağı olarak görüyorsun. Bu adam ya zır cahil ya da zır zır cahil, nereye varırsan vardır. Cuma namazına giden 50 kardeşimize giden kardeşimizi şehit ediyor, Müslümanlığına kendilerini sorgulama tavsiyesinde bulunuyor, sen önce kendini sorgula. Terör saldırısının, katliamın altından Nazilerin ağzıyla mı cevap veriyorsun. Bunun adı gaflettir, bay Kemal'in kırdığı potların boyu CHP genel merkezinin boyunu bile aşmıştır" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun kaset tezgahı ile CHP'nin başına getirildiğinden beri memleketin faydasına hiçbir kelamı olmadığını belirten Erdoğan, "Millet, memleket düşmanlarına, canlı kalkan olmaktan başka tek bir icraatı yoktur. Milletimiz 31 Mart'ta bunun hesabını demokratik yollardan soracaktır. Muhalefet ne yaparsa yapsın biz sizin için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Kocaeli ne kadar güçlüyse Türkiye'de ancak o kadar güçlü olur" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title