Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "16 Nisan'a Kadar Tüm Bu Konuları Enine Boyuna Milletimle Paylaşacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "16 Nisan'a kadar tüm bu konuları enine boyuna milletimle paylaşacağız"

KOCAELİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, idam konusunda Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Anayasa değişikliğini gerektirdiği için Kılıçdaroğlu hadi bakalım 16 Nisan'dan sonra parlamentoya geldiği zaman seni göreceğiz. Bakalım sen de destek verecek misin? Bana gelir ben de onaylarım" dedi.

Kocaeli 15 Temmuz Milli İrade Meydanında halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençler 16 Nisan sizin gününüz. İlk seçimden itibaren 18-25 yaş arasındaki milyonlarca gencimiz de seçilme hakkına kavuşuyor. Zor olan seçmektir. Seçilmek değil. Şimdi seçilme hakkı da olacak. Seçme yetkinliğine ulaştığımız gençlerimizden seçilme hakkını esirgeyemeyiz. Şimdi ana muhalefetin başındaki zat çıkıyor. Hükümeti çoluk çocukla mı dolduracaksınız. Gençlerimiz karar verdiklerinde evlenip yuva kurabiliyorlar mı? Öyleyse bu gençlerimize seçilme hakkını niye çok görüyoruz. Biz gençlerimize güveniyoruz. Ana muhalefetin başındaki zat bu meseleyi de istisna ediyor. 18-25 yaşındaki gençlerimizi mecliste vekil yaparak askerlikten kaçıracakmışız. Hakarete bak. Bunun adı düpedüz gençlerimize ve milletimize hakaret değildir de nedir? Şunun veya bunun çocuğu değil milletin evlatları vekil olacak. Gerekirse bakan olacak. Askerlik yaşından önce vekil olacak. 3-5 gencimizin yapacağı hizmeti bu kadar hakir görmek ayıp değil mi? Size bu yakıştırmaları yapanlara 16 Nisan'da cevap vermeye hazır mıyız? 2 yıl çalışacaklar emekli olacaklar diyor. Emeklilik konusunda herhangi bir vatandaşımız nasıl ve ne zaman emekli oluyorsa vekilimiz de öyle emekli olacak. Primini ödeyecek, yaş sınırını bekleyecek sonra da emekli olacak. Gençlerimizi istismar ederek milli irade düşmanlığı yapmaktır. 16 Nisan'a kadar tüm bu konuları enine boyuna milletimle paylaşacağız. Kocaeli bugün bizi her zamanki gibi coşkuyla sevgiyle bağrına bastı" ifadelerini kullandı.

İdam konusunda düşüncesinin belli olduğunu belirten Erdoğan, "Bu konudaki düşüncem bellidir. 16 Nisan'dan sonra Kılıçdaroğlu diyor ki o zaman çıkarın idamı diyor. Bahçeli düşüncesini açıkladı. Biz idama varız diyor. Ben Başbakan Binali Yıldırım Bey'in de aynı kanaatte olduğu inancındayım. Şimdi bende diyorum ki Anayasa değişikliğini gerektirdiği için Kılıçdaroğlu hadi bakalım 16 Nisan'dan sonra parlamentoya geldiği zaman seni göreceğiz. Bakalım sen de destek verecek misin? Bana gelir ben de onaylarım" dedi.

Vatandaşları 36 gün kapı kapı dolaşmaya davet eden Erdoğan, "36 gün kapı kapı dolaşıyor muyuz? Eş dost akraba telefonla arıyor muyuz? Tüm Türkiye'ye Avrupa'ya sesleniyorum, tek millet için evet. Tek bayrak için evet. Tek vatan için evet. Tek devlet için evet. Bizim rabiamız da bu. Durmak yok. Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title