Haberler

Cumhurbaşkanı Aşkı Pankart Astırdı, Polis Alarma Geçti

Cumhurbaşkanı aşkı pankart astırdı, polis alarma geçti Şehrin üç ayrı noktasına açılan pankartlar toplatıldı pankartı asan vatandaş ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldüANTALYA - Antalya'da yaşayan Mustafa Taş, tüm girişimlerine rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile...

Cumhurbaşkanı aşkı pankart astırdı, polis alarma geçti

Şehrin üç ayrı noktasına açılan pankartlar toplatıldı

pankartı asan vatandaş ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü

ANTALYA - Antalya'da yaşayan Mustafa Taş, tüm girişimlerine rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşemeyince kentin işlek caddelerinden 3'üne dev pankart astı. Pankartlar ise polisi alarma geçirdi.

Kepez ilçesinin Yıldırım Beyazid Caddesi, Fabrikalar Mahallesi Gazi Bulvarı ve Altınova Bulvarı üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı ve ay yıldızlı Türkiye haritasının yer aldığı, "Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanım seni çok seviyorum, yüz yüze görüşmek istiyorum. Görüşmeyi engelleyenleri Allah'a şikayet ederim"yazılı dev pankartları gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Vinç yardımıyla sabah saatlerinde aydınlatma direkleri ve yön tabelasına asılan pankartlar gelen ihbarlar üzerine polisi alarma geçirdi. Polis pankart üzerindeki yazıları fotoğrafladı, çevrede inceleme yaptı. Meraklı vatandaşlar da cep telefonu kamerası ile pankartı fotoğraflayarak, olup biteni anlamaya çalıştı. Kısa süre astığı pankartların yanına gelen Mustafa Taş, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Pankartlar ise polisler tarafından kaldırıldı. Yön tabelasına asılan pankartı almak için polis direğe tırmandı ve tabelanın orta bölümüne yürüdü. Tehlikeye ve akan trafiğe aldırmayan polis, çözdüğü pankartı yere bıraktı. Yerde pankartı katlayan polis daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Açıklamalarda bunan evli ve iki çocuk babası Mustafa Taş, 15 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güneşin Türkiye'ye yeniden doğduğunu belirterek," Cumhurbaşkanımıza ulaşmak için mektup yazdım, mail attım, miting alanında ulaşmaya çalıştım yine cevap gelmedi. 8 yıllık girişimime rağmen bir sonuç alamayınca buraya pankart astım" dedi.

Türkiye'de 50 il gezdiğini dile getiren Taş, " Kamusal alandaki eksikliklerin hepsini tespit ettim. Bu eksiklikleri söyledim buna da bir cevap alamadım Hepsini Cumhurbaşkanlığının anlayacağı şekilde belagat yaptım. Sahtekar hocalara geldiği zaman 200 meal var Türkiye'de. 40 tanesi Diyanet onaylı.Bizim dinimizde Tanrı diye bir şey yok. Orada Tanrı yazıyor"dedi.

Taş şöyle devam etti: "İstidraç'a gelince Kalem Suresi'dir. Cenabı Allah'ın tuzağıdır. Yani sana makam verir, Allah'a çok şükür dersin ama tuzaktır. Farketmek lazım. Bu pankartı saat 04: 00 'te vinç ile astım. Pankartın üstünde, "Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanım seni çok seviyorum, yüz yüze görüşmek istiyorum. Görüşmeyi engelleyenleri Allah'a şikayet ederim" kısmını istidraç ile tamamladım. Cumhurbaşkanımız bu pankartın üzerindeki yazıları okuduğu zaman beni çağıracağından hiçbir şüphem yok. Belagat'ı, İstidraç'ı, Cumhurbaşkanımızdan başka kimse iyi anlayamaz. Cumhurbaşkanımız ile aynı kitapları okuyoruz. Kamusal alan, ilahiyatçılar görüşeceğim konulardan bazıları. Bu pankartla da cumhurbaşkanımızla görüşemezsem, 81 ili pankartla donatacağım."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Taş Türkiye Antalya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title