Haberler

Cumhurbaşkanı Adayı Gül'den 'Son Dakikaya Kadar Temaslarım Sürecek' Mesajı

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı Seçiminin Yarın Yapılacak İlk Tur Oylamasına Kadar Temaslarını Sürdüreceğini Açıkladı.

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yarın yapılacak ilk tur oylamasına kadar temaslarını sürdüreceğini açıkladı.

Gül, "Desteklerler, desteklemezler hepsine saygım var" dedi. Cumhurbaşkanı adayı Gül, yarınki kritik oylama öncesinde TBMM'deki Başbakanlık makamında AK Parti kurmayları ve bazı bakanlarla durum değerlendirmesi yaptı. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerinin yanı sıra Adalet Bakanı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve bazı milletvekilleriyle durum değerlendirmesi yaptı. Yaklaşık 3.5 saat süren toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Gül, 367 tartışmalarına girmek

istemediğini söyledi. Bununla ilgili söylenecek herşeyin söylendiğini belirten Gül, "Cumhurbaşkanlığı'na aday olan bir kişi TBMM üyelerine saygısını gösteriyor. Dolayısıyla tabiki herkesle konuşuyorum. Desteklerler desteklemezler gerek milletvekili bazında gerek parti bazında hepsine saygım vardır. Ama ben Türkiye'de demokrasinin kökleştiğini ve demokrasinin çalıştığını gösteriyorum herkese. Yarın zaten hep beraber birinci turu yapacağız" diye konuştu. Gül, diğer siyasi parti ve bağımsız milletvekilleriyle

görüşmelerin sürüp sürmeyeceği yönündeki bir soru üzerine de, "Şüphesiz son dakikaya kadar devam edecek" dedi.

(DA-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title