Haberler

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tff Yönetimi'ni Kabul Etti

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Yönetim Kurulu, Haluk Ulusoy Başkanlığında Bugün Ankara'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Tarafından Kabul Edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Haluk Ulusoy başkanlığında bugün Ankara'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edildi.

TFF Başkanvekili Affan Keçeci ve Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan'ın da hazır bulunduğu kabulde TFF Başkanı Haluk Ulusoy, Cumhurbaşkanı Gül'ü 17 Ekim'de İstanbul'da oynanacak olan Türkiye-Yunanistan Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçına davet etti. Cumhurbaşkanı Gül, programını ayarlayıp bu maçı izlemek istediğini belirtti. 25 dakika süren kabul sırasında Cumhurbaşkanı Gül, futbolun birleştirici özelliğinin toplumsal yaşam için çok önem taşıdığına dikkat çekerek, futbola olan yakınlığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kabuldeki sohbet sırasında Kayseri'de yapılmakta olan stadın temelinin kendisi tarafından atıldığını, yakında bitecek olan bu stadın açılış törenine de katılmayı arzu ettiğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ise, stat açıldıktan sonra Kayseri'de A Milli Takım'ın maç oynamasını planladıklarına işaret ederek, "Spora ve futbola olan ilginizin ve katkılarınızın devam etmesini arzuluyoruz. Milli Takım Avrupa Şampiyonası elemelerinde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Performansımızın daha da artacağına ve finallere gideceğimize inanıyoruz. Hedefimiz Avrupa Şampiyonası'nda final oynamak" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sırtında ismi yazılı 38 numaralı Milli Takım formasıyla günün anısına TFF amblemli bir plaket verdi.

(EYB-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title