Haberler

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Kilim Dokuyan Ümmü Nine Uşak'ta Yılın Annesi Seçildi

Uşak'ta Anneler Günü Nedeniyle Düzenlenen Etkinlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Dokuduğu Kilimi Çankaya Köşkü'nde Teslim Eden 67 Yaşındaki Ümmü Balyemez, Yılın Annesi Seçildi. Uşak Belediyesi'nce Yılın Annesi Seçilen Ümmü Balyemez, Tüm Annelerin Anneler Günü'nü Kutladı.

Uşak'ta Anneler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e dokuduğu kilimi Çankaya Köşkü'nde teslim eden 67 yaşındaki Ümmü Balyemez, yılın annesi seçildi. Uşak Belediyesi'nce yılın annesi seçilen Ümmü Balyemez, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Anneler Günü nedeniyle Uşak Belediyesi'nin akşam saatlerinde Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği etkinlikte, Eşme ilçesinde yaşayan ve 5 yaşında gözlerini kaybeden Ümmü Balyemez (67), yılın annesi seçildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan'a kilim dokumasıyla gündeme gelen ve tüm Türkiye'yi duygulandıran Ümmü Balyemez'in ödülünü, Uşak Belediye Başkan Vekili Uğur Özköse verdi. Balyemez, Başbakan Erdoğan'a dokuduğu kilimi 7 Mart günü Uşak'ta teslim ettikten sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e de kilim dokuyarak, geçtiğimiz hafta Çankaya Köşkü'nde teslim etmişti.

Yıllar önce annesini kaybettiğini ifade ederek Ümmü Balyemez'in elini öpen Belediye Başkan Vekili Uğur Özköse, "Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Yıllar önce ben annemi kaybettim. O nedenle Ümmü anneyi, annem olarak kabul ediyorum. Zor şartlarda çocuklarını yetiştirip, gözleri görmemesine rağmen Cumhurbaşkanı ile Başbakan'a gönül gözüyle kilim dokudu. Kendisi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın huzuruna gitti ve dokuduğu kilimi teslim etti. Çankaya Köşkü'nden bizlere selam getirdi" diyerek, yılın annesi ödülünü Ümmü Balyemez'e teslim etti. Balyemez ise törende tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün selamını Uşaklılara iletti.

Öte yandan etkinliğe katılan tüm annelere öğrenciler tarafından karanfil dağıtıldı.

(KY-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title