Haberler

Cumhur İttifakı Adayı Baydar'dan Teşekkür Mesajı

Cumhur ittifakı Ak Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, 31 Mart yerel seçimleri sonrası mesaj yayımladı.

Cumhur ittifakı Ak Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, 31 Mart yerel seçimleri sonrası mesaj yayımladı.

Baydar mesajında, "Cumhur ittifakı Ak Parti Ardahan Belediye Başkan adayı olarak yürütmüş olduğum seçim çalışmalarında, sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmamaya özen göstererek ziyaretlerde bulundum. Ardahan Halkının teveccühü ile sıcak ve samimi bir çalışma gerçekleştirdim.Bu dönemde hane hane insanlarımızı daha çok tanıma ve dinleme fırsatım oldu.

30 Mart 2014 Yerel seçimleri ve 24 Haziran genel seçimlerini dikkate aldığımızda oylarımızda yaklaşık yüzde %45 oranında artış sağlanarak, 6 Belediye Meclisi Üyesi ve 2 İl Genel Meclisi Üyesi kazanılmıştır, lakin bu artış Belediye Başkanlığı seçimini kazanmamıza yetmemiştir. CHP ve Hdp 'nin ittifak yapması, ayrıca bazı karanlık odakların aksi yöndeki çalışmaları seçimi aleyhimize etkilemiştir. Son haftaya kadar kamuoyu yoklamalarında % 15 civarı oyu görünen İyi partinin seçim sonuçlarında görünen, sözüm ona aldığı oy manidardır. Bu süreçte 4501 oy vererek şahsımı ve partimi yalnız bırakmayan başta kadirşinas Ardahanlı hemşehrilerime,Ardahan'da yaşayan kamu çalışanlarına, Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay'a,İl Başkanımız Hakan Aydın ve yönetimine,İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Merkez İlçe başkanımız Fırat Avşar'a ve yönetimine, AK Parti Teşkilat mensuplarına, köy mahalle başkanlarına, sandık başkanlarımıza, müşahitler ve parti gönüllülerine, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, Ülkü Ocak'ları Başkanı ve Teşkilatlarına, Şahsım ve Partim adına teşekkür ederim.

31 Mart günü huzur ve güveni sağlayan Başta Ardahan Valimiz Mustafa Masatlı olmak üzere, İl Emniyet müdürümüze, güvenlik personeline ve resmi görevlilere şükranlarımı sunuyorum. Ardahanımıza ve partimin davasına dün olduğu gibi bugünde bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim.Bu davaya gönül vermiş bir partili olarak Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her daim destekçisi olacağım.

Diklenmeden, dik durmaya çalıştığım bu süreçte, sevinerek gördümki, bu seçimdeki en büyük galibiyetimin her partiden her ideolojiden her bölgeden insanımızda Yunus Baydar olarak, yaptığım iyilik ve dostluklarla gönüller'e girmiş, yer bulmuş olmamdır.Elbette beşeriz, eksik kaldığım hususlarda olmuştur, bu vesileyle noksanlıklarımı görerek telafi etmeye çalıştım. Temennim odurki birileride memleketimize Ardahanımıza karşı sorumlulukları çerçevesinde, eksikliklerini görür ve tekerrürü noktasında şapkalarını önlerine koyarak düşünme basiretinde bulunurlar.

Son olarak hakkımdaki asılsız iddiaları hiç bir vakit dikkate almadım ve kamuoyu vicdanına bıraktım, etrafımızdaki dönen karanlık odakların oyunlarını gördüm ama Allah'a havale ettim.

Genel siyasi konjonktürde gördüğümüz, belirli güruhlar tarafından Ülkemizdede oluşturulmaya çalışılan yapının, ilimizdeki yansımasınında katkılarıyla kazanan, CHP- HDP ittifakı adayı Sayın Faruk Demir'i tebrik eder, sonucun Ardahanımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title