Haberler

Çukurova'da Kültür-sanat

Trafik kazalarına dikkat çekmeyi amaçlayan "Trafikomik: Kaza Geliyorum Der" adlı oyun 17-18 Mayıs tarihlerinde sahlenecek.

Trafik kazalarına dikkat çekmeyi amaçlayan "Trafikomik: Kaza Geliyorum Der" adlı oyun 17-18 Mayıs tarihlerinde sahlenecek.

"Hız: Aslında Kaza" diyerek ve "Sevdiklerini Düşün, Hızını Düşür" sloganıyla yola çıkan HİS Organizasyon, her yıl binlerce insanın ölümü, on binlercesinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazalarına dönük duyarlılığı artırmayı amaçlayan oyunu Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde 17 Mayıs Pazar günü 15.00 ve 19.00'da, 18 Mayıs Pazartesi günü 10.00, 13.00 ve 15.00'te beş kez sahneleyecek.

HİS Organizasyon adına oyunu yazan ve yönetmen Salih Kaplan, Türkiye genelinde 75 ilde bugüne dek 168 bin kişiye ulaştırdıkları oyunu yıl içinde 200 bin kişinin izlemesini hedeflediklerini, mizah ögelerini de kullanarak hazırladıkları tiyatronun büyük beğeni kazandığını belirtti.

Ücretsiz sahnelenecek olan oyunda Serkan Kan, Ekrem Erdoğan, Ercan Erdoğdu, Ali Demir, Parissa Karaaslan, Ali Murat Karaaslan, Nergis Odyak ve Uğur Doğru rol alıyorlar. Türkiye'de her yıl trafik kazalarında 10 bine yakın insan hayatını kaybediyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Kemal Çukurova Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title