Haberler

Çukurova'da Açılışlar Başladı

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin Huzurevleri Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Şehit Topçu Astsubay Bayram Erbaş Spor Tesisi ve Çocuk Parkı’nın açılışını şehidin ailesi, semt sakinleri ve çocuklarla birlikte yaptı.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi'nin Huzurevleri Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Şehit Topçu Astsubay Bayram Erbaş Spor Tesisi ve Çocuk Parkı'nın açılışını şehidin ailesi, semt sakinleri ve çocuklarla birlikte yaptı. Açılışta konuşan Başkan Çetin, "Çukurova'mızı güzelleştirmeye, sizlerle kucaklaşmaya ve var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Görev süremizin sonunda halkımızın karşısına verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olarak alnımız ak, başımız dik çıkacağız" dedi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışa CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, meclis üyeleri, muhtarlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Şehit annesi'nden Çetin'e teşekkür

Açılışta konuşan CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, gençlere böyle bir tesis kazandırdığı için Başkan Çetin'e teşekkür ederek, " Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin'e teşekkür ediyorum. Buraya böyle bir tesis kazandırdığı ve bu tesise şehidimizin adını verdiği için ayrıca kutluyorum. Şehitlerimizin olmadığı bir dünya diliyorum" dedi.

Şehit Topçu Astsubay Bayram Erbaş'ın annesi Tenzile Erbaş ise, "Oğlumu kaybedeli tam 20 yıl oldu. Oğlum bu tesisle hiçbir zaman unutulmayacak. Bugün çok gururluyum. Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Huzurevleri Mahallesi Muhtarı Mustafa Karaçor ve Adana İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Metin Taylancı da Başkan Çetin'e semt sakinleri ve sporcular adına teşekkür etti.

"Çukurova Türkiye'ye örnek bir ilçedir"

Mesai kavramı olmadan, gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Çetin, "Göreve geldiğimiz 7'nci aydan itibaren açılışlarımızı yapmaya başladık. Bugüne kadar 49 yeni park yapıp, 17 parkımızı yeniledik. 66 parkta emeğimiz, imzamız var. Çukurova'da bulunan 183 parkın 66'sına henüz üç yıl dolmadan imzamızı attık. Şu an yapımı devam eden 10 ayrı park daha açacağız. Çukurova ilçemiz Türkiye'nin en gelişmiş ve kişi başına düşen yeşil alanın en fazla olduğu ilçelerden biri. Çukurova ilçemiz, Adana'mızın gözbebeği. Yaşayanları, mekanları ve yeşil alan miktarıyla Türkiye'nin örnek bir ilçesidir" dedi

Huzurevleri'ne semt kreşi

Olağan belediyecilik hizmetlerinin eksiksiz devam ettiğini aktaran Çetin, "Projelerimiz, hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Durmadan dinlenmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Huzurevleri Mahallesi'ndeki eksiklikleri biliyorum. Kapalı semt pazarının yapımı hızla devam ediyor. Halkımızın merakla beklediği, çok talep edilen semt kreşimizi Huzurevleri Mahallemize kazandıracağız. Buradan sözünü veriyorum. Çukurova'mızı güzelleştirmeye, sizlerle kucaklaşmaya ve var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Görev süremizin sonunda halkımızın karşısına verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olarak alnımız ak, başımız dik çıkacağız" şeklinde konuştu.

Çocukların ve sporcuların yoğun ilgi gösterdiği Çetin, beraberindekiler ile tesisi gezdi, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Akdeniz Soner Çetin Çukurova Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title