Haberler
Güncelleme:

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli birliğine teslim oldu

Bedelli askerlikten yararlanan Çukur'un yıldız oyuncusu Aras Bulut İynemli birliğine teslim oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (29)

çiftetelli:

herşeyden evvel hak tealaya teslim olmak gerekmektedir. sen hakka teslim olmamışsın ki birliğe teslim olsan ne olur. cehennemde 593 yıl yanacaksın haberin yok.

3
51
yanıtYanıtla
Emre:

Şu yazdığının ne kadar büyük bir günah olduğunu bir bilsen

yanıt9
yanıt0
Cinci Hoca:

Seni kandırmışlar yanma falan yok tamamıyla uydurma dürüst namuslu bir yaşam yaşaman dileğiyle.

yanıt4
yanıt3
ÖNEMSİZ:

Pardon beyfendi siz Allah mısınız acaba ?

yanıt5
yanıt1
barış:

senmı karar veriyorsun hödük

yanıt19
yanıt1
Hz.Avukat:

Hayırdır birader ne ara Allah oldun da 593 yıl hüküm verdin ?

yanıt0
yanıt2
YETMİŞÜÇ:

HZ. Avukat, yaptığın yorum çok fena yanlış. Yorum ne olursa olsun kul kim ki ALLAH oldun diye yorum yazabiliyorsun. Seni ALLAH'' a havale ediyorum en doğru en adaletli cezayı o verir.

yanıt3
yanıt0
ÇİFTELLİİİİİ:

yahu senin işin gücün yok mu be karpuz kafalı

yanıt0
yanıt0
Tt:

Bunlar birde şafak sayar

8
12
yanıtYanıtla
TTT:

Sayacak tabi ki onların ki askerlik değil mi?

yanıt3
yanıt5
PAŞALI:

Bedelli askerlik yapanlara askerlik anılarını anlat deseler, bedeli ödemek için bankaya gidip bankada yaşadıklarını anlatsa askerlik anısından daha uzun olur.

12
3
yanıtYanıtla
Keler durum:

Cok komik salkkkk

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

KELER DURUM; Sende beyin olmadığı için anlamazsın beyinsiz salak.

yanıt0
yanıt0
Nur:

Evet ülkemizdeki durum budur Türk Halki. Paran varsa yararlanirsin bedelliden. Yoksa canin pahasina gidersin, belki de hic degmeyecek insanlar icin sehit olursun. He o Zaman ne olur, sadece anlik gazetede iste su Kadar sehit verdik, sonra unutulur gidersin. Olan anacigina olur, onun ici ölene Kadar Yanar durur. Cünkü bu degismez bir kanundur. Ates sadece düstügü yeri yakar.

10
3
yanıtYanıtla
Burak:

Param olmasada gider kredi çekerim bedelli yaparım. . çünkü ortada bi büyük bir harp yok arkadaşlar gidiyosunuz oraya sizi bi güzel ezip gönderiyorlar. İnsan muamelsi yok. . . Haa harp çıkar eyvallah, Vatanıma dokunanın elini kırarım!

6
5
yanıtYanıtla
Her şey Vatan İçin:

Ohh ne ala bastır parayı askerliği satın al biz 18 ay terorist kovaladık. Günlerce kampette yattık. Bu yönetime hakkım helal değildir. Vatanım için canımı veririrm o ayrı ama bu arkadaş herşeyi paraya çevirdiniz.

8
2
yanıtYanıtla
SELO:

kim kimi kovaladi acaba ATMA RECEP

yanıt0
yanıt3
YUSUF:

Hey onbeşli onbeşli diye şarkı vardı bunlarada 15 binlik deriz artık

8
1
yanıtYanıtla
bedelli vatana ihanettir:

31binlik deriz

yanıt3
yanıt1
ERHAN:

suriyelilerde burada rahat rahat dolaşsın bizim askerimiz onların yerine savaşır

7
1
yanıtYanıtla
Derde urud:

Zengin olan bedelini yatırıyor fakir de gidip askerliğini yapıyor ne alaka suriyeliler

yanıt0
yanıt0
ali:

dünyanın en boş insanları bu mafya özentileri başka birşey değil yani

1
5
yanıtYanıtla
ESENTÜRK:

askerlik böyle işte gidersin çökersin bitti

2
3
yanıtYanıtla
GÖNÜL APLA:

OHH TERTEMİZ MİS GİBİ OLMUŞSUN EVLADIM O NEDİR SAÇ SAKAL BİRBİRİNE KARIŞMIŞ DİLENCİLER GİBİ BUNA DA MODA DİYORSUNUZ HA ŞÖYLE BE YÜZÜNÜZÜN DE OKSİJENE İHTİYACI VAR OĞLUM :)

4
1
yanıtYanıtla
mustafa:

her ne kadar vicdanımızı yaralasada bu bedelli olayı, bari şunun parasını yükseltin arkadaş, yada gelir e göre bi fiyat belirleyin, trilyonlar kazanan birinin askeri ücret alan biriyle aynı parayı yatırması saçmalık!!!

4
1
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL:

çocuksun yamaç

1
3
yanıtYanıtla
lkjh:

patriot amerikan sistemi boş beleş bir sistem bir sefer patriot sistemi uzun menzilli hava savunma sistemi değil kaldıki s-400 hava savunma sistemi sadece füzeler değil uzun menzilli sistem ve ayrıca uzaydan gelecek füzelere karşıda etkilidir bir s-400 tüm türkiyenin yarısını koruyabilir ama patriot öyle değil bu s-400 sistemi tartışmasını bu kadar uzatıp tartışıp ülkemizin itibarına zarar vermeyelim abd ne derse desin isterse yaptırım uygulasın dünya abdden ibaret değil sonuçta

2
1
yanıtYanıtla
üpou:

eğer abdnin bizi önemsemesi için abdye s-400 tartışmasını çok uzatırsak bu abdnin işine gelir sonuçta abd asla bölgede ikinci bir iran gibi israilin karşısında türkiyenin güçlü olmasını abd isttemiyor kaldıki abd bizi bölgede sadece israilin hedefleri ve bölgedeki enerji kaynaklarını ele geçirmesi için abd türkiyeyi kullanıyor abd asla hiçbir zaman türkiyenin dostu olmadı olmazda abd sadece israil yahudi politikaları üzerinden dış politikası gerçekleşir bu hangi kukla abdde yönetim gelsede aynı

1
0
yanıtYanıtla
tursil:

herseyin bedeli var buraya kadar muslum baba allacti movit movit teslim oluyoz dusmana asker kalmadi fuze parayla anca rampasini aliriz bedelini odedi cukurun aslanlari

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title