Haberler

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil, Başka Çaresi Kalmayınca Oyuncu Olmuş

Güncelleme:

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile gönüllerde taht kuran Erkan Kolçak Köstendil, spor akademisine gidemeyince oyunculuğu tercih etmiş.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da Vartolu karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil son dönemin en çok konuşulan oyuncuların başında geliyor. Ünlü oyuncu, bir dönem kalecilik yapmış.

Köstendil oyunculuk serüvenini şöyle anlatıyor:

Bursaspor'da kaleciydim. ÖSS'den yüksek puan alamazdım çünkü rakamlarla aram iyi değildi. Spor Akademisi'ne girmek isterdim ama kaleci olduğum için çok hızlı koşamıyordum.

Geriye konservatuvar kaldı. Lisedeki hocam Zuhal Köseoğlu beni konservatuvara yönlendirdi. İstanbul'a telefon açıp "Bir çocuk göndersem bakar mısınız?" dedi.


Telefonun ucundaki kişi "Biz Bursa'dayız" diye yanıt verdi. 10 dakika sonra Erkan Can ile Ali Sürmeli okula geldi. Erkan Can bana "Shakespeare'i biliyor musun?" diye sordu.

SAKARYA FIRAT'TA OYUNCULUĞA BAŞLADI

O dönem 'Romeo+ Juliet' adında bir film vardı. "Biliyorum, Leonardo DiCaprio" dedim. Erkan Can "Hay ..., çok işimiz var" dedi. (Kahkahalar) Ardından İstanbul'a gelip konservatuvara girdim. Oradan sonra ilk uzun soluklu işim 'Sakarya Fırat'ta oyunculuğa başladım.


Öte yandan Köstendil'in hayranları, oyuncunun Kurtlar Vadisi'nde rol aldığı dönemdeki görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bursaspor Erkan Can İstanbul Sakarya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

bilirkişi:

adamsın

19
0
yanıtYanıtla
Hasret:

Bu adam iyi oyuncu valla ilk merhamet dizisinde oynamıştı çok iyidi

11
2
yanıtYanıtla
ahmet:

ilk merhamet dizisinde falan oynamadi haberdede yazdigi gibi trtde sakarya firat diye askeri bi dizide bir askeri oynadi vede basaraliydi.

yanıt5
yanıt1
BekirX:

İnsanlar en çok para kazandıran mesleği son çare olarak seçmez. İlk etapta herkes en iyiyi ister, haberin başlığında mantık hatası var. . . Son çare olarak en istenmeyen iş yapılır. . .

8
2
yanıtYanıtla
DEVE:

Bu sitenin ÜMRANİYELİ, RAKKO ve bana maaş bağlaması lazımdır. burada fikrimizi yazıyoruz.

6
2
yanıtYanıtla
Muhtar:

Avucunu yala. . .

yanıt1
yanıt1
70 lerin aşk yönetmeni:

Bundan star filan olmaz. Karakter oyuncusu olur.

4
4
yanıtYanıtla
Pp:

Helal olsun idris babamiz, cukur evimiz devam!!

6
0
yanıtYanıtla
NESİNİ KONUŞACAĞIM.:

NESİNİ KONUŞACAĞIM BİZİM TÜRKLERDEN OYUNCUMU OLUR ABD Lİ OYUNCULAR VARKEN BUNLAR ÇÖP

1
4
yanıtYanıtla
hu@ut:

Türkerden her sey olur abd uşaklarını Türk saymıyoruz

yanıt3
yanıt1
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title