Haberler

Çukur Dizisinin İdris Koçovalı'sı Kürt İdris'i Canlandırıyormuş

Güncelleme:

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde fırtınalar estiren İdris Koçovalı karakteri için, ünlü kabadayı Kürt İdris'in hayatından esinlenildiği ortaya çıktı.

Çukur dizisinin karizmatik babası İdris Koçovalı karakterinin ünlü kabadayı Kürt İdris'in hayatından esinlenildiğini oğlu Ali Özbir doğruladı.

ALİ ÖZBİR, SENARİSTLE İLETİŞİME GEÇECEK

Bir youtube kanalında Çukur isimli dizinin karizmatik babası İdris Koçovalı karakterinin ünlü kabadayı Kürt İdris'in hayatından esinlenildiği iddia edildi. Ünlü kabadayının oğlu Ali Özbir, söylenenlerin kimsenin bilmediğini ve gerçek bilgiler olduğunu doğruladı ve en yakın zamanda Çukur dizisinin senaristiyle bu bilgileri nereden aldıklarını öğrenmek için iletişime geçeceğini açıkladı.

İKİSİ DE UYUŞTURUCUYA "HAYIR" DİYOR

1937'de doğduğu Kars'tan İstanbul'a gelip iş hayatına Aksaray'da komi olarak başlayan İdris Özbir, 6 yaşında annesini kaybetmiş ve dedesi tarafından büyütülmüştü. Çukur dizisinin daha ilk bölümünde yaşına ve tüm gücüne rağmen pazarcılık yapan Koçovalı ile benzerlikler burada başlıyor. Karakter Koçovalı mahallesinde uyuşturucuya 'hayır' diyor. Anlatılanlara göre, İdris Özbir de uyuşturucu ve kötü alışkanlıklara hayatı boyunca karşı durduğu belirtiliyor.

KOÇOVALI İDRSİ VE KÜRT İDRİS ARASINDAKİ BENZERLİK

Dizinin ilk bölümünde Bülent Ersoy'un Koçovalı'ya özel konser veriyor. Kürt İdris'in de gerçek hayatta Bülent Ersoy ile böyle bir ortamı olduğu kaydediliyor. Ünlü kabadayı, sanat dünyasından da İbrahim Tatlıses, Yılmaz Güney ile doslukları ile de biliniyor. Ünlü sunucu Esra Erol'un kayınbabası olan İdris Özbir, 2002 yılında akciğer kanserinden vefat etmişti. Ayrıca, İdris Özbir'in hayat hikayesinin de yakın zamanda film yapılacağı bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bülent Ersoy Ali Özbir İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

KUZEY ATEŞDAĞLI:

Ulan harbi komedi ya,görende canlandırdığı karakter insanlık için büyük bir icat yapmış zanneder, bu ülkeden bilim adamı çıkmaması çok normal değilmi neymiş kürt idrismiş, neyse hadi konu üzerinden gidelim sizin bu afilli kabadayı dediğiniz tırıvırı rahmetli dündar kılıç ın yanında ferrarinin yanında şahin kalırdı ayrıca kabadayıların hası dündar kılıç bile "ben kabadayılığı oflulardan öğrendim"demiştir ve öğretende oflu hasan (cevahir)dır siz dizi ergenleri araştırın madem çok kabadayı tanımak istiyorsanız

11
8
yanıtYanıtla
zaza:

behçet cantürk''ü bilirmisin yeğen? dündar kılıçmış oflularmış :)

yanıt4
yanıt1
GÜNEY BUZDAĞLI:

SENİ YAKALARSAM ÖPERİM HA SEN KİMSİNKİ LA GT

yanıt0
yanıt6
Tinnn:

Milletin cocuklarini mafyaya ozendirin. Elalem robotiks dersleri veriyor ilkokuldaki cocuga siz paralari bu sacma filmlere yatirin

8
0
yanıtYanıtla
Yorum Yapan Adam..:

Velevki Doğru. . . . eeee ?

5
0
yanıtYanıtla
ramzan:

şiddet içeren dizilerdeki herflere özenen bebeler cıktı

4
1
yanıtYanıtla
SİVASLI:

YAW HE HE HE SIKILDIK YETERDA

5
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Ne alaka

3
0
yanıtYanıtla
YUNUS:

Çukur evimiz İdris babamız

1
1
yanıtYanıtla
???:

The godfather fılm ını copy paste yap sonra gel onu bunu canlandırıyorum dıye haber olsun :D Komıksınız

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title