Haberler
Güncelleme:

Çukur Dizisinin 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Çukur dizisinin 1 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak 36. bölümü öncesi yeni bölümde olacaklara dair ipuçları veren yeni fragmanı yayınlandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

AKYAZILI:

Bu çukur oyuncuları da kameralar karşında cesaretli rolü yapıyorlar gerçek yaşantılarında akşam sokakta kedi görseler yol değiştirirler. Alayı tırt. . .

7
3
yanıtYanıtla
AKYAZILI:

Polat, Memati, Abdülhey, Erhan da oyuncuydu ama gerçek yaşantıları gibi oynuyorlardı. Kurtlar vadisi başladığında hayat duruyordu herkes ekran başına geçiyordu. Hayatta her şey taklit edilir ama cesaret edilemez.

yanıt2
yanıt2
bakış açısı:

onlar bu tür dizilerin ilk adımlarıydı hanımların brezilya dizilerinden sonra erkeklerinde bi dizisi olmuştu şimdi kadın erkek hep beraber izliyoruz herşeyi :)))

yanıt0
yanıt0
KSK li mesut:

Tv için aptal kutusu derlerdi önceden. Diziler... o daha kötü. Herkesin elinde telefon. Biraz kitap okuyun arkadaş...

4
0
yanıtYanıtla
Özer ateş:

Mahallede tas kafalı hırsızlar kol salmış evlere giriyor kadınlar sokakta gezemez hale gelmiş beyinleri televizyon olmuş gençler sözde uyuşturuca savaş açmış mahalleyi izlerken bu meretide içmeyi unutmuyorlar

0
0
yanıtYanıtla
okur:

gençler çukur-laştırılıyor yarın bir gün köşe başında beyni yıkanmış bir velet sizi de çukura gömer elbet. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title